Dapat RM10 dengan 8Share Berserta Tips

2014-10-15

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Dapat RM10 dengan 8Share Berserta Tips.Alhamdulillah masih ada rezeki lagi dengan 8share ni. Kali ni dapat RM10 pula. Walaupun tak banyak, kalau hari-hari dapat macam ni pun best juga. Seronok buat duit dengan 8share ni. Kumpul lama-lama jadi bukit juga ni. Boleh nanti buat bayar apa yang patut. Jika anda nak sertai 8share ni. Anda boleh daftar disini--> Daftar 8Share PERCUMA.

Dapat RM10 dengan 8Share Berserta Tips
Dapat RM10 dengan 8Share Berserta Tips
Kenapa saya buat duit dengan 8Share?
Jawapan mudah ianya untuk menambah pendapatan harian saya. Rasanya perbelanjaan harian semakin meningkat sekarang ni. Dulu minyak RM2.10 yang saya biasa isi RON95. Sekarang dah naik kan? Minyak naik biasanya barang-barang lain juga akan naik. Jadi nak tambah pendapatan sampingan ni saya pun buatlah program buat duit dengan 8share ni. Dapatlah sikit-sikit jadikan sumber pendapatan.

Sebab ke dua saya ada blog dan juga facebook. Dengan 8share ni kita boleh share iklan mereka dikedua-dua medium ini. Dalam blog saya letak, dalam facebook pun saya letak. Jika anda ada apa-apa lagi jaringan media sosial anda sendiri. Anda boleh letakkan juga iklan 8share ni dan mula menjana pendapatan sambilan yea. Mudah aje. Daftar 8share nanti anda pun akan dapat juga.

Apa yang best dengan 8share ni juga adalah, setelah anda membuat pendaftaran mereka akan bagi terus RM1 dalam akaun anda. Anda cuma perlu hasilkan RM49 untuk membolehkan anda berjaya cash out 8share ni. Bila dah cukup RM50 keatas. Pihak 8share akan benarkan anda untuk cash outkan hasil 8share tersebut. Berminat anda boleh daftar cepat-cepat---> Daftar 8share

Bagi anda yang ingin sertai 8share ni. Buatlah perkongsian iklan dengan cara yang berhemah. Jangan tipu-tipu atau pun buat SPAM, minta kawan klikkan dan macam-macam lagi. Jangan klik sendiri juga iklan tu. Takut nanti jika pihak 8share dapat tahu, Akaun anda akan disekat. Bila disekat faham-faham lah yea. Kena jaga juga sumber rezeki yang kita dapat.

Sebenarnya ada banyak lagi cara jika kita nak buat duit dari internet dan blog ni. Semuanya mudah-mudah. Yang penting anda nak belajar dan rajin berusaha. Jika anda ada dua ni. Anda juga mampu untuk menjana pendapatan hasil dari menulis review blog pribadi anda. Jika nak belajar buat duit dengan Google pun boleh. Anda boleh baca cerita saya buat duit dengan google adsense ni.

Selamat berusaha kawan-kawan.

Share

16 comments:

  1. jom kongsi2 klik2 iklan yg ada boleh tambah duit pendapatan..kan sikit2 lama-lama bnyk juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sertainya. Dan buat secara berhemah insyallah boleh dapat duit yang berkat akak.

      Delete
  2. untunglh... kumpul rm hri2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikit-sikit boleh lah. untuk tambah pendapatan.

      Delete
  3. Teringin juga, dah banyak kali nak buat itu ini tapi tak tercapai juga. Banyak sgt tugasan rumah, masalah komputer la dll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa. Nanti dah ok boleh cuba buat kakpb.

      Delete
  4. banyak juga ni bila hari2 dpt kumpul... rezeki.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Setakat ni alhamdulillah ada lagi. Boleh cuba juga Atie.

      Delete
  5. betul tu kalau setiap hari dapat best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best. Harap-harap nanti masuk lagi.

      Delete
  6. Kak nurul pun ada a/c share,tp lama dah x aktif,nak aktif blk tp duit yg terkumpul dulu dah xde lg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aktifkan balik akak. Insyallah nanti dapat hasilnya.

      Delete
  7. Masa tak mengizinkan untuk join program nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi tak join Izni. Letak aje dalam blog iklan ni. Insyallah akan dapat hasilnya. Cubalah..

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan