Buat Kerja Sambilan Di Rumah Boleh Tambah Duit

2014-02-05

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Buat Kerja Sambilan Di Rumah Boleh Tambah Duit. Mula-mula saya tahu tentang buat kerja di rumah ini saya macam tak percaya. Yea lah kan, macam mana orang lain bekerja pergi pejabat kita pun boleh juga bekerja dengan hanya duduk di rumah dan dapat duit. Siapa nak bagi kerja kat saya jika macam tu. Itulah tanggapan pertama saya sebelum join Program Jobdirumah ini.

Buat Kerja Sambilan Di Rumah Boleh Tambah Duit, jobdirumah
Buat Kerja Sambilan Di Rumah Boleh Tambah Duit

Bila dah sertainya, baru nampak jalan yang luas terbuka untuk buat duit walaupun kita duduk di rumah. Duduk di rumah bukan goyang kaki sahaja tau,tetapi kita bekerja dari rumah kita,macam mana tu kan?

Macam ni caranya :-

1) Mula-mula daftarkan diri anda dengan Jobdirumah--> di sini Daftar Jobdirumah

2) Selepas daftar,anda akan diberi panduan bertulis dan tutorial berupa video panduan macam mana anda nak dapatkan kerja-kerja yang ditawarkan di dalam laman web jobdirumah.

3) Setiap hari jobdirumah akan hantar email kepada anda. Anda kena mohon kerja-kerja tersebut mengikut kebolehan dan kepandaian anda untuk buat sesuatu kerja yang diberi. Saya sarankan anda buat kerja-kerja yang mudah terlebih dahulu. Dah mahir nanti boleh buat kerja yang susah sedikit demi sedikit.

4) Selepas permohonan,anda akan dapat kerja dan anda kena buat kerja yang anda dapat tadi. Nasihat saya, buat kerja sebaik mungkin, Insyallah nanti "majikan" tersebut akan cari anda lagi untuk kerja-kerja seterusnya, kerana mereka telah yakin dengan KEBOLEHAN anda. Tahniah!!

5) Selepas kerja anda siap. Hantar. Jika "majikan" berpuas hati. Akan akan diberi "gaji" atau upah atas kerja yang anda buat. Jika mereka minta kerja tersebut di baiki. Anda kena baiki, selepas dibaiki kerja tersebut, anda akan dapat bayaran tersebut. Mudah bukan??

Jadi lepas siap dan dapat bayaran untuk satu kerja, anda boleh ulangi proses yang sama bermula dari langkah no.3. Iaitu memohon kerja daripada email yang jobdirumah hantar setiap hari. Jika anda mampu nak mohon banyak kerja pun boleh. Tetapi saya tak galakkan anda buat macam tu. Takut nanti tidak terkejar. Sememangnya banyak kekosongan kerja dalam Jobdirumah. Anda boleh pilih mengikut apa yang anda minat. Semoga perkongsian buat kerja sambilan di rumah boleh tambah duit ini memberi PELUANG BARU kepada anda untuk buat duit di rumah dengan cara yang selamat. Selamat menjana pendapatan di rumah dengan Program Jobdirumah.

Jika anda belum daftar, daftar Cepat-cepat di sini -->> Pendaftaran Jobdirumah.

Selamat berusaha kawan-kawan. Jobdirumah adalah cara terbaik untuk buat duit online di rumah.


Share

59 comments:

  1. Replies
    1. Bolh sertai jobdirumah ini. Dapat buat kerja sambilan di rumah.

      Delete
  2. Replies
    1. Betul tu, kerja sambilan yang menguntungkan.

      Delete
  3. lagi best kalau pandai buat keje dr rumah. boleh buat keje sambil sambil urus anak. tapi anak anak ni kalau kita ada kat rumah suka buat hal pulak. stree maknye.

    yeay..akk boleh komen tru pc kat opis. tp ada gak certain blog yg x leh nak komen tru pc gak. stress je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ibu Lala. Seronok jika kita tahu sumber yang betul untuk buat kerja dari rumah.

      Delete
  4. hendak mencuba juga lah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba. Banyak peluang kerja online dalam jobdirumah ni. Ada lebih kurang 9K lebih tawaran kerja. Kena pilih ikut yang sesuai dengan kita.

      Delete
  5. Replies
    1. Kena cuba baru tahu bekerja sambilan dengan jobdirumah ni. Masyuk..

      Delete
  6. kalau hari kerja tak cukup masa, hari minggu pun leh buat kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Puteri. Hari minggu masa yang sesuia nak siapkan kerja tersebut jika tak sempat buat hari biasa. Kena pandai bagi masa insyallah mudah sahaja dapat siap.

      Delete
  7. x pernah cuba lagi JOBDR ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba untuk tambah pendapatan tambahan. Ramai yang dah berjaya buat kerja sambilan dengan jobdirumah ini.

      Delete
  8. Buat kerja sambilan...menarik juga kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Akak Anm, Jadi menarik sebab kita boleh buat duit tambahan.

      Delete
  9. Akk mcm nk try jgk lh..nk try yg simple2 dulu lh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lah akak. Banyak peluang kerja dalam ni.

      Delete
  10. tahniah dapat menjana ekonomi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak Izan tak nak cuba. Jika nak tambah pendapatan sampingan boleh sertai jobdirumah ini.

      Delete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong jangan tinggalkan link dalam komen yea en.kuceng gemok.harap anda FAHAM bahasa.

      Delete
  12. boleh percaye ke ni ? nk sngt job ni tp ragu-ragu lah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh percaya. saya dah berjaya buat duit dengan jobdirumah ini. Ramai yang dah berjaya.

      Delete
  13. Saya nak daftar, tapi link tuh tak boleh buka la. Nape ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buka. Sila cuba lagi. Mazlan sudah boleh buat pendaftaran dengan jobdirumah.

      Delete
  14. 12 tahun ke atas boleh sertai tk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ini saya tak pasti pula. Boleh daftar atas nama ibu bapa, Jika dikutkan untuk yang berumur 18 ke atas. Best buat kerja sambilan macam ini.

      Delete
  15. mcm mne cara nk uat kje tu? sy da dftr, tp nk apply keje tu xbrape fham

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daftar dalam link pendafatarn diatas, kemudian ikut panduan yang pihak jobdirumah bagi. insyallah boleh dapat kerja tersebut dengan mudah.

      Delete
  16. Saya dh daftar n buat pembayaran tahun lepas tapi sy xpandai nk buat kerja ni mcm ea..dh terbengkalai 5,6 bln dh..saya nk sgt janapendapatan melalui internet ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulakan dengan kerja yang mudah dulu. Insyallah nanti akan dapat hasilnya.

      Delete
  17. Saya dh daftar n buat pembayaran tahun lepas tapi sy xpandai nk buat kerja ni mcm ea..dh terbengkalai 5,6 bln dh..saya nk sgt janapendapatan melalui internet ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena aktifkan balik. Ikut panduan yang diberikan oleh pihak jodirumah. Insyallah akan tercapai hasrat MA nak jana pendapatan melalui internet ini.

      Delete
  18. Kt nk cr kerja utk cr duit tp daftar kena byr plak:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayaran tersebut adalah sekali seumur hidup sahaja. Ianya bertujuan untuk pihak pengurusan pihak jobdirumah menguruskan kos server mereka, panduan yang diberikan, kos hosting, email dan masa yang dicurakan bagi memudahkan kita semua untuk dapatkan kerja setiap hari. Selepas Mirwani buat kerja. insyallah dapat balik kos modal yang di keluarkan tadi untuk daftar dalam jobdirumah. Cuba dahulu. ianya berbaloi..

      Delete
    2. Boleh membantu buat jobdirumah ni. Daftar, buat kerja dan dapatkan hasilnya. Insyallah boleh buat duit.

      Delete
  19. Anonymous11.9.14

    Hi manggis.sekadar tanya, berapa byk rm yg saudara dh dapat? Harap jujur.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. sekadar nak tanya. kenapa tuan tak letak nama? Takut yea.. Ok,ikhlas saya jawap. Bulan-bulan saya dapat tak kurang dari RM800. Kadang dekat RM2K lebih. TQ.

      Delete
  20. Penerangan yg dia bg utk buat kje tu mudah tak untuk org yg tk pndai internet sgt ni ye? Utk pmbyrn gaji smua diorg pkai bnk in ke? Hrp dpt tunjuk ajar :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah insyallah. Nanti pihak jobdirumah akan bagi tutorial bertulis dan video untuk anda lepas daftar. Ikut panduan yang diberikan. Insyallah boleh buat duit. Pembayaran bergantung kepada majikan. setakat ini semuanya bank in.

      Delete
  21. salam, saya mmg nak cr incone lebih tp kerja yg dia bg ni semya org blh buat ke? Saya tak berapa pandai cakap omputih dan komputer pun biasa- biasa je, agk2 blh dpt job ke klu saya sertainya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah ada macam-macam kerja. Kena cari juga. cuma nanti pihak jobdirumah akan bantu dengan bagi tutorial bertulis dan video untuk memudahkan anda buat jobdirumah. cakap orang putih senang aje. Boleh guna khidmat (https://translate.google.com/ ). saya pun rujuk benda ini juga.

      Delete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Boleh sertai jobdirumah ni PS. Insyallah boleh buat income tambahan.

      Delete
    2. Boleh sertai jobdirumah juga Ismail. Insyallah boleh jana pendapatan.

      Delete
  24. Anonymous22.10.14

    Job di beri dr sluruh dunia kan. mcm mana dgn urusan pembayaran? nak kena ada akaun paypal tu semua. susah x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga kerja dari Malaysai. Kena pandai cari. Jika dari luar boleh guna paypal. Kerjanya ada macam-macam. Banyak aje kerja yang mudah. Daftarlah boleh tambah pendapatan.

      Delete
  25. Salam....sy cm brmnt...tp sy xpndi ckp BI...komputer ade la asas skit2...blh ker sy joint...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh join iqah, boleh guna google translate ( https://translate.google.com/ ) ni. Saya biasa guna yang ni aje jika tak tahu dalam BI.

      Delete
  26. sy nk join... tp cam ner ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daftar dengan dalam link diatas. Dalam link " Pandaftaran Jobdirumah " tu.

      Delete
  27. Anonymous29.4.15

    JDR masih ada lagi ke?
    mcm berminat aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Anonymous.. Masih ada lagi. Sekarang ada versi baru yang lagi membantu untuk mereka-mereka yang suka buat kerja dari rumah. Daftar dan dapatkan kerja dengan portal jobdirumah di atas. Boleh tambah pendapatan.

      Delete
  28. masih tak faham macam mana nak minta kerja tu? kena email jdr atau pergi link job. macam mana kita nak dapatkan kerja tanpa tunggu pengesahan dari majikan. sebab saya betul-betul nak cari duit nak sambung belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena dapatkan panduan yang jobdirumah sediakan. Nanti mereka akan bagi username dan password untuk Riz.

      Delete
  29. Sy pun nk jugak kejadirumah sb sy nk tolng ibu sy sakit dn menambah pendapatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah macam tu. Boleh dapatkan panduan yang Jobdirumah sediakan. Kena daftar diri anda dengan jobdirumah.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan