Kisahku Dengan Jobdirumah

2013-11-05

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Kisahku dengan Jobdirumah, ingin berkongsi cerita kisahku dengan jobdirumah. Pada mulanya saya agak keberatan juga untuk menyertai program jobdirumah ini, bukan apa risau takut jobdirumah penipu. Tetapi setelah yakin dengan jobdirumah saya join program Jobdirumah. Jobdirumah adalah ahli Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM),yang didaftarkan atas nama Kliks Solution  yang merupakan pengurus kepada program Jobdirumah.com

Komesin Jobdirumah dibayar terus ke dalam akaun bank setelah anda menyelesaikan tugasan yang diberikan. Alhamdulillah setakat ini bayaran jobdirumah masuk dalam akuan saya.

Bayaran Jobdiruah masuk  bila buat kerja
Bayaran Jobdirumah masuk bila buat kerja...
Telah ramai pengguna internet di Malaysia yang menggunakan jobdirumah ini sebagai Mesin Jana duit poket mereka. Ada dikalangan mereka yang dah dapat RM1000 dalam masa satu minggu sahaja. Macam tak percaya kan? Tetapi itulah hakikatnya. Kepada yang ingin menyertai jobdirumah ini, anda boleh membuat pendaftaran disini >> Jobdirumah

Setelah mendaftar dengan jobdirumah, anda akan diberi panduan dan tips dalam bentuk penulisan dan video bagaimana anda nak buat pendapatan sampingan secara online dengan jobdirumah. Setiap hari anda akan mendapat puluhan tawaran kerja di dalam email anda. Anda hanya perlu memilih kerja mana yang sesuai dengan kebolehan dan kemahiran yang anda miliki, menarik bukan?

Jika banyak yang anda buat, maka banyak juga bayaran yang anda akan mendapat. Ini kerana terdapat tawaran kerja di dalam jobdirumah dibayar dengan nilai USD. Andai anda dapat USD50 untuk satu tugasan, lebih kurang RM 158. Jika anda dapat 5 ke 10 tugasan dalam satu minggu banyak bukan?

Anda  belum daftar Jobdirumah? Daftar sekarang di - Jobdirumah

Semoga jobdirumah ini menjadi langkah mula anda untuk mendapatkan duit poket tambahan secara online. Bagi mendapatkan hasil yang lumayan ini, satu perlu anda ingat, anda perlu fokus dan rajin buat kerja, Jika malas anda tak akan dapat seperti yang diharapkan. Saya percaya,jika anda mengikut panduan yang diberikan oleh pihak jobdirumah ini, anda akan dapat lebih lagi daripada apa yang saya dan anda jangkakan. Selamat berusaha bersama Jobdirumah.

Share

56 comments:

  1. sudah terang lagi bersuluh...
    bukti depan mata...tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. boleh cuba nanti program jobdirumah, Insyallah boleh tambah pendapatan.

      Delete
  2. Replies
    1. boleh daftar jobdirumah untuk tambah pendapatan.

      Delete
  3. nak yakin kna orang yg susah tu..hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba sendiri baru yakin dengan jobdirumah ni.

      Delete
  4. In sha Allah lepas ni nak daftarlah.....jadikan pendapatan sampingan....terima kasih atas perkongsian......:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama, ramai yang dapat tambah duit dengan jobdirumah ini.

      Delete
  5. hebat hebat, kena rajin ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin buat jobdirumah, insyallah dapat lagi banyak pada saya.

      Delete
  6. salam... mmg menjadi ye? sy mmg nak buat. tp takot tertipu.. tp kalo dh ada testimoni cmni, insyaallah blh diusahakan.. thanx 4 sharing! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menjadi. Jika kita rajin buat jobdirumah. bayak lagi boleh dapat. bekerja dari rumah sahaja.

      Delete
  7. Replies
    1. Memang menarik KA. Boleh cuba jobdirumah untuk tambah pendapatan.

      Delete
  8. suri rumah terutamnaya...jgn lepaskan peluang sebegini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, manfaatkan sepenuhnya dengan jobdirumah, yang bukan suri rumah pun boleh cuba jobdirumah ini.

      Delete
  9. klu rajin semua bnda jadi.. hehehe nak cuba tapi takut separuh jalan jer.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, buat sesuatu kita kena fokus dan rajin. Insyallah boleh dapat hasil dengan jobdirumah jika kita rajin.

      Delete
  10. memang menarik...tapi kene rajinlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jika nak tambah pendapatan tambahan dengan jobdirumah. Boleh cuba satu dua kerja dahulu selepas daftar. tengok hasilnya macam mana.

      Delete
  11. kalau malas, apa pun tak jadik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, boleh cuba jobdirumah untuk pendapatan tambahan.

      Delete
  12. macam bestjer macam bestjer.. dah klik link.. nanti tengok camner..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba jobdirumah ini. Memang best.

      Delete
  13. alhamdulillah..duduk rumah pun dapat duit...
    nanti nak terjah tengoklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, boleh buat kerja dari rumah bagi yang suka bekerja di rumah.

      Delete
  14. Lagi dulu berminat PMDR tapi bila baca komen yg dah pernah buat macam tak konfident pulak....Boleh share kerja apa yg biasa ditawarkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap hari pihak Jobdirumah akan mengirim senarai kerja-kerja daripada syarikat/ majikan terus ke email kita. Contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Kita boleh PILIH kerja mengikut kebolehan yang kita ada. Lagi banyak kerja.. lagi masyuk insyallah.

      Delete
  15. wah! bagus ni kan..masyukk juga income..TQ sharing this...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masyuk jika kita buat kerja untuk jobdirumah ini. Sama-sama.

      Delete
    2. Salam singgah Isnin..pekabar?? :)

      Delete
    3. Baik-baik sahaja bersama jobdirumah :-)

      Delete
  16. Mcm best. ..leh try jgk ni...thanks ats sharing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba izzah jobdirumah ini, sama-sama.

      Delete
  17. Ooo..baru tau. Ada testimoni, berani jugak nak try ni. Tq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang berjaya dengan program jobdirumah ini ujie. Boleh cuba jobdirumah ini.

      Delete
  18. Macam best jer... Nak cuba juga la... Tapi, kerja macam mana yang kita kena buat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba. Contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Kita boleh PILIH kerja mengikut kebolehan yang kita ada.

      Delete
  19. kena cuba nih weh sampai berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Kena cuba sampai berjaya dengan jobdirumah.

      Delete
  20. Kena rajin dan ada masa terluang buat kerja ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kakak, gunakan masa terluang dengan sebaiknya jika nak tambah duit poket dengan jobdirumah ini.

      Delete
  21. macam nak cuba lah, penah tgk iklan ni...tp x berani nak daftar..sebab takut tipu je..., ada review cmni...bole la try cmne nnti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba, nanti akan dapat hasilnya jika rajin dengan jobdirumah ini.

      Delete
  22. macam best je mcm nk je tapi sy student. tak lama lagi nk start study dah.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba bila dah masuk study nanti. Ramai aje student buat jobdirumah kat tempat belajar. boleh jimat PTPTN.

      Delete
  23. erm...menarik...bley jana pendapatan tambahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, ramai yang berjaya jana pendapatan dengan jobdirumah ini.

      Delete
  24. sekarang ni nk carik duit ada macam2 cara..dok dirumah dh boleh jana pendapatan..pokok pangkal kena rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Kena rajin dan tak putus asa dengan mencuba. Insyaallah berjaya dengan jobdirumah ini. Ramai yang dah berjaya dan mendapat duit dari rumah PK.

      Delete
  25. dulu was2 juga..tapi bila dh buat research pasal ni,baca testi2..ok la...pas ni,nak join la..tq 4 the info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama jessica. Semoga berjaya dengan jobdirumah. Ikut maklumat yang diberi. Nanti akan dapat jalan untuk menjana duit dengan jobdirumah ini.

      Delete
  26. Salam, maaf berty sye berminat utk join, tp adakah ia JDR memerlukan akaun paypal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergantung kepada bayaran yang akan diberikan kepada saudara nanti. Setakat ini saya menerima bayaran guna online banking dalam negara kita sahaja. Bagus Jobdirumah ini, Mohd Nizam boleh sertainya.

      Delete
  27. As-salam, saya mahu bertanya bagaimana pula tuan menggunakan online banking dalang negara?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh guna cimbclicks tuan. Jika ada maybank2u pun boleh.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan