JobDiRumah - Penipu ker?

2013-10-10

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini saya nak berkongsi cerita tentang program Jobdirumah yang saya sertai. Sebelum ini saya ada menceritakan dapat duit poket dari JobdiRumah. Adakah JobDiRumah Penipu, boleh percaya ker dengan JobDiRumah ini, jobdirumah tipu lah?

Mari saya ceritakan tentang Program JobDiRumah penipu ini, sebenarnya JobDiRumah bukanlah program yang menipu, JobDiRumah Penipu.. Tak adalah.. JobDiRumah ini telah banyak mambantu rakyat Malaysia di dalam menjana pendapatan tambahan. Disini saya sertakan contoh mereka-mereka yang telah berjaya apabila mereka menyertai program JobDiRumah ini.


Testimoni Pelangan Jobdirumah
Testimoni Pelangan Jobdirumah

Sebenarnya banyak lagi testimoni kajayaan yang telah dicapai oleh mereka-meraka yang telah menyertai program JobdiRumah ini, anda semua boleh tengok di  bahagian Testimoni Kejayaan Pelangan Jobdirumah  mereka-mereka yang telah menyertai program JobdiRumah ini.

Bagi menyertai Program Jobdirumah ini anda handaklah mempunyai syarat kelayakan minimum seperti berikut :-

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri 

Bagi menyertainya anda boleh melihat sendiri di ->> laman JobdiRumah

Penerangan Mengenai Jobdirumah.com:

Jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif kepada anda yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan dimana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Bagi mengetahuinya anda boleh melihat sendiri di ->> JobdiRumah

Sekian,terima kasih


Share

50 comments:

  1. wah.. thanx atas penerangan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama TB. boleh cuba jobdirumah ni,ramai yang dah berjaya.

      Delete
  2. ramia dah yag masyuk kan dgn JDR ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea, ramai yang dah mendapat hasil dari jobdirumah ini.

      Delete
  3. Kerja dekat rumah, siapa yang tak sukakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, semua orang suka, kena join jobdirumah untuk jana pendapatan tambahankan.

      Delete
  4. nampak cool skit, duduk rumah dpt duit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu,tapi kena buat kerja juga,insyaallah dapat bila ikut apa yang jobdirumah bagi panduan ini.

      Delete
  5. dah baca banyak jugak testimony org tentang job di rumah nih..
    tapi tak terpikir pulak nak try..
    *padahal boleh tambah side income..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, setakat ini tak ada yang kena tipu lagi. Boleh cuba jobdirumah ni.

      Delete
  6. wah! bagus info ni..sy baru tau...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk tambah pendapatan sampingan akak buat jobdirumah ni.

      Delete
  7. entah bilalah kakak ni nak luangkan masa buat ini semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dah ok boleh cuba kakak jobdirumah.

      Delete
  8. belum sempat nak mendaftar lagi... sibuk dgn kerja sklh & exam akan dtg... *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah ok nanti boleh cuba program jobdirumah ni, insyallah boleh tambah duit poket.

      Delete
  9. tulah baca juga KA baca tentang ni.. ntah bila lah nak cuba !

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ada masa nanti boleh cuba jobdirumah.

      Delete
  10. salam kenal

    ermm..mcm menarik jer.leh try ni.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan ct shah, menarik jobdirumah ini, boleh cuba juga,

      Delete
  11. Nnti kak try tengok link yang PMDR beri tu :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba nanti Akak Anim, jobdirumah ni bukan penipu, ramai yang dah berjaya.

      Delete
  12. dah tengok link tu..cam best jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best jobdirumah ni kakyon. Ramai yang dah berjaya. Jobdirumah boleh nak tambahkan pendapatan kita jika kita berusaha.

      Delete
  13. Betul serius JDR ni boleh memberi pendapatan tambahan kpd kita. Ini cakap atas pengalaman sendiri...setakat ni dah terkumpul melebihi RM500++

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu,ramai yang dah berjaya, jobdirumah bukan penipu kan.

      Delete
    2. Teringin nk try...tp msh was2.. teratai tlg bg info sikit ttg pengalaman...n keje dia kena buat blog ke?

      Delete
    3. Wanie, jobdirumah ini akan hantar email tentang kekosongan kerja kat email kita setiap hari selepas kita berdaftar dengan jobdirumah. Kerja yang ditawarkan bergantung kepada pilihan kita. Tak perlu buat blog, ada macam -macam tawaran kerja mengikut kebolehan kerja kita.Boleh pilih yang mana kita mampu buat. Nanti kita akan dapat bayarannya.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. betul ke keje ni xperlu ada blog? saya tak ada blog. most testimoni yg saya bc ad blog mereka sendiri. macam mana tu?

      Delete
    6. Faezah,tak perlu ada blog. blog ini hanya penerangan kerja yang kita dapat buat sahaja. Yang penting dapatkan kerja yang diberikan dalam jobdirumah. Bila dah daftar dengan jobdirumah. Setiap hari pihak jobdirumah akan hantar mail kerja dan Faezah untuk kekosongan kerja dan faezah dapatkan kerja tersebut.

      Delete
  14. Betul ke nie? Dah join apa perlu buat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul,jobdirumah tak tipu, lepas join, nanti pihk jobdirumah akan hantar email untuk kita pilih kekosongan kerja yang sesuai dengan kita, boleh cuba yang mana boleh buat.

      Delete
    2. Bila dah buat kerja, waiman akan dapat bayaran daripada syarikat yang bagi kerja dalam jobdirumah. Jobdirumah bukan penipu. Ramai dah berjaya dengan jobdirumah.

      Delete
  15. Replies
    1. boleh cuba jobdirumah, ianya bukan penipu.

      Delete
  16. Berminat tapi takut tak ler kasi komitmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh insyallah, boleh pilih kerja yang boleh kita buat sahaja, jobdirumah bukan penipu.

      Delete
  17. Salam,

    Kalau betul-betul berusaha memang boleh buat duit dengan JDR ni

    Yang penting program ini sah dan bukan program money game tanpa produk. Bayaran dikenakan untuk pembelian panduan bekerja di rumah.

    @Waiman, Join JDR dapat panduan bekerja dirumah. Setiap hari 8 pagi JDR emel senarai kerja. Hari cuti pun dapat emel. Dah join, baca panduan yang diberikan dan apply kerja yang sesuai dengan kebolehan anda. Yang penting faham bahasa Inggeris. Sebab majikan anda adalah daripada seluruh dunia (International).

    harap membantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih en,Abd Halim, betul tu. jobdirumah bukan program yang salah, jobdirumah tak tipu.

      Delete
  18. ramai blogger yg mmg dpt income dr program ni kan....tp saya sendiri xpnh try lagi le...mcm berminat gak...huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, ramai yang dah dapat income, Nanti boleh cuba jobdirumah ni. Insyallah berhasil.

      Delete
  19. memang dahsyat penangan job dirumah ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jobdirumah banyak bantu orang ramai untuk dapat duit tambahan dirumah. Boleh cuba jika nak tambah pendapatan tambahan melalui jobdirumah ini.

      Delete
  20. I pon memg nak join job di rumah tp x lau ragu2 je.. takut kene tipu pulak bole prcy x? Bole bg tau mcm mane nak join ? Tq sngt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak join mudah aje. Daftar dalam jobdirumah kat atas tu. Jobdirumah boleh percaya. Ramai yang dah dapat hasil buat jobdirumah ni.

      Delete
  21. Nak try lepas ni,harap dapat la duit tambahan sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus tu. Boleh cuba Sabri, Ramai yang buat jobdirumah untuk tambah duit sekarang ni.

      Delete
  22. kalau dah join kena bayar tak untuk nak dapatkan job?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kena bayar. Cari job yang mudah buat permulaan. Ikut panduan yang diberikan oleh pihak jobdirumah. Baca dan lihap panduan tersebut. Insyallah nanti boleh buat kerja dan jana pendapatan.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan