Rezeki Blogger Baru Berhijrah

2014-09-20

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Rezeki Blogger Baru  Berhijrah. Mesti anda kenal dengan blogger ini bukan. Namanya semakin dikenali sejak penghijrahan beliau dan menjadi penganut agama Islam. Kata orang, rezeki Allah SWT ada di mana-mana. Jika rezeki kita, pasti tidak akan kemanakan.

Hp Baru Beliau ;-)
Baiklah, saya nak kongsikan cerita rezeki blogger baru tersebut. Beliau dapat Hp baru sebab jadi duta kepada MOTOROLA dan LAZADA MALAYSIA. Menarik bukan, itulah rezeki. Walaupun tak perlu nak dedah sana dedah sini, jika Allah SWT nak bagi rezeki. tak perlu semua itu kan. Jika anda nak kenal dan baca kisah menarik beliau. Anda boleh baca di sini--> Smartphone Baru Saya. (klik sini)

Nak jadi macam beliau. Rasanya tak mustahil, cuma anda masih perlukan usaha yang lebih gigih lagi.Bukan senang nak sampai ke tahap tesebut. Beliau pun dah lama juga dalam dunia blogger ini dan sekarang semakin dikenali di Malaysia. Namun semua itu tak mustahilkan.

Macam mana beliau boleh ke tahap tersebut?
Usaha yang gigih. Itu sahaja yang dapat saya lihat. Tanpa usaha yang gigih angan-angan atau cita-cita yang kita inginkan tersebut tidak akan tercapai.

Bagi kita semua yang masih baru dan nak dapatkan kelebihan macam blogger-blogger lama ini juga. Saya nak cadangkan anda sertai Advertorial.MY. Laman web ini akan mambatu anda mendapatkan tugasan untuk review produk atau perkhidmatan daripada pengiklan yang nak minta blogger menulis review tentang barangan atau produk yang mereka pasarkan. Pastinya apa yang akan anda tulis nanti akan memperkenalkan produk tersebut kepada orang ramai. Dengan penulisan anda tadi pihak pengiklan akan dapat meningkatkan hasil jualan syarikat mereka atau pun produk mereka semakin dikenali.

Caranya macam ini, ianya mudah sahaja.

1: Daftar akaun “Publisher” dengan kami. Daftar sini--->> Daftar Advertorial.MY (klik sini)
2: Submit blog anda untuk penyenaraian.
3: Kami carikan pengiklan berpotensi.
4: Terima tempahan & tulis review.

Peluang keemasan Buat Blogger Malaysia
Pendaftaran adalah untuk sekali sahaja. Apabila anda mendapat tugas dari mana-mana pengiklan ( ADVERTISER ) buatlah tugas tersebut dengan sebaik mungkin. Jika review yang anda tulis tersebut bagus. Tidak mustahil pengiklan akan datang lagi kepada anda untuk tugasan lain. Dengan cara ini juga akan menaikkan lagi tahap blog anda dari sudut pandangan pengiklan lain. Insyallah mereka juga akan datang mengiklankan produk mereka di blog anda. Dari penulisan blog boleh hasilkan duit.

Peluang semakin terbuka untuk kita semua para blogger buat duit dari blog. Jangan lepskan peluang keemasan ini. Jika anda berminat, anda boleh sertainya dengan membuat pendaftaran blog anda di sini--->> Daftar Advertorial.MY (klik sini)

Selamat maju jaya kawan-kawan.

Share

22 comments:

  1. salam singgah. betoi2. setuju sangat. dengan blog dan menulis, boleh ja dapat apa yg diidamkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Umi. Ramai yang dah dapat peluang buat review blog ni. Jom sertainya.

      Delete
  2. great piece of sharing dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Boleh join juga jika berminat Farah.

      Delete
  3. Yes. Satu perkongsian yang menarik. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Boleh join nak dapat hasil dari menulis review fatihah.

      Delete
  4. rezeki....tak salah pelbagaikan lagi blog kita...rindu lak dunia blog...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Dari blog boleh rezeki macam ni kan seronok.

      Delete
  5. mcm2cara boleh buat duit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Tapi cara ni khas untuk blogger sahaja ewan.. jom sertainya..

      Delete
  6. Menarik....SA pun rasa nak join. ..sedang expore ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik. Tawaran khas untuk blogger sahaja. Boleh buat pendapatan tambahan dari blog ni.

      Delete
  7. Advertorial.MY ni memang highly recommended untuk semua blogger. In Shaa Allah senang dapat job

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ramai dah blogger yang dapat hasil dari job dalam ni..

      Delete
  8. Kalau rajin dan komited bermacam2 cara kita boleh buat duit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Betul tu. Ini peluang baru untuk blogger buat duit dengan penulisan review. Jom sertainya.

      Delete
  9. Rezeki itu akan hadir jika ada usaha utk mendapatkannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ada juga rezeki yang tak di sangka-sangka dari Allah SWT tuan BM.

      Delete
  10. siapa blogger baru berhijrah tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok kat atas tu tuan titan. Kat cerita blogger dapat Hp baru. Boleh baca kisahnya.

      Delete
  11. Betul..mula2 dengan blog ni hobi je..lama2 jadi sumber pendaptan sampingan pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ramai dah blogger yang dah berjaya dapat tugasan join Advertorial.MY ni. Jom sertainya Diana.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan