2 Cara Mudah Buat Duit Dengan Advertorial.MY

2014-08-22

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
2 Cara Mudah Buat Duit Dengan Advertorial.MY , Hari ini saya nak bercerita 2 cara mudah buat duit dengan Advertorial.MY yang boleh blogger ambil peluang untuk buat duit dari blog.

2 Cara Mudah Buat Duit Dengan Advertorial.MY
2 Cara Mudah Buat Duit Dengan Advertorial.MY

Sebelum terlambat, baca email ini terlebih dahulu.

Email terkini yang saya terima :-
-----------------------------------------------------------

Hello,
Kalau anda MEMILIKI laman blog dan nak advertorial job sila ke:
=> Advertorial[.]my

Terima upah antara RM30 – RM350 untuk setiap artikel atau review yang anda tulis.

Untuk buat duit caranya mudah:
1: Daftar akaun “Publisher” dengan kami.
2: Submit blog anda untuk penyenaraian.
3: Kami carikan pengiklan berpotensi.
4: Terima tempahan & tulis review.

Last Call:
Daftar sekarang untuk harga pendaftaran promosi iaitu RM29.90 sahaja. Harga pendaftaran akan di naikan kepada RM60.00 pada 25 Ogos 2014.

Untuk keterangan lanjut dan lakukan pendaftaran sila ke: =>=> Advertorial[.]my
Terima kasih.
-------------------------------------------------------------------

Sebelum tu saya cerita serba sedikit apa itu Advertorial.MY bagi yang belum tahu. Advertorial.MY adalah sebuah website yang menjadi orang tengah antara blogger dan para pengiklan untuk mendapatkan khidmat review dari blogger. Objektif dan tugas UTAMA mereka adalah mencari ADVERTISER atau pengiklan yang berpotensi untuk menggunakan servis review untuk menulis review diblog-blog blogger yang berdaftar secara rasmi di Advertorial.MY.

Hanya untuk blogger yang berdaftar sahaja. Blog yang tak daftar tak akan dapat job dari Advertorial.MY ini. Jika blog berdaftar pasti akan berpotensi menarima kerja review olah para ADVERTISER atau pengiklan.

Harap boleh faham. Bagi blogger (kita semua) pula hendaklah mengisi maklumat dan profile blog kita yang boleh menarik minat ADVERTISER untuk menggunakan khidmat penulisan dan review kita nanti. Tulis ayat yang menarik dan terbaik agar boleh tawan hati advertiser untuk menggunakan khidmat blog kita. Jangan tulis cincai aje, nanti tak dapat job kita marah pula.

Boleh faham lagikan?
Bagi yang berminat boleh daftar di sini ---->> Daftar Advertorial.MY

Advertorial.MY ini sebenarnya membuka peluang yang terbaik utuk para blogger mencari peluang untuk mendapatkan kerja dengan menulis REVIEW para advertiser diluar sana. Jika diluar negara banyak khidmat sebegini wujud. Alhamdulillah kali ini peluang blogger Malaysia terbuka luas dengan adanya Advertorial.MY ini.

Jika sebelum ini kita dapat lihat dan dengar blogger-blogger otai dapat buat duit dengan menulis REVIEW dari syarikat-syarikat besar. Kali ini peluang blogger biasa juga boleh buat duit dari perkara yang sama dengan platform yang diwujudkan oleh Advertorial.MY. Kira Advertorial.MY ini adalah LUBUK BUAT DUIT baru kepada blogger di Malaysia.

Harus diingatkan, anda dinasihatkan tidak meletakkan tanda aras harga yang sangat TINGGI mahupun tersangat RENDAH. Letaklah harga secara berpatutan. Mana tahu, peluang bayaran daripada advertiser  bernilai RM30 hingga RM350 itu mungkin akan menjadi milik anda pada bulan ini?

Jangan lepaskan peluang ini. Kerana menurut email TERKINI tersebut. Harganya BAKAL di naikkan. Sebelum terlambat baik sambar dulu peluang KEEMASAN ini.

Boleh daftar dengan penuh kasih sayang disini---> Pendaftaran Advertorial.MY

Mana pula 2 cara mudah buat duit dengan Advertorial.MY . Dua cara tersebut saya akan cerita dalam entri akan datang.

Share

16 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu. Cepat sebelum harga naik Nor.

      Delete
  2. boleh cuba ni...extra income

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Rossa. Ramai yang dah start mendaftarkan blog mereka bagi nak jana income ni. Cuba jangan tak cuba.

      Delete
  3. berita baik untuk blogger jana pendapatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu HB. Jom sertainya dan jana pendapatan berterusan dengan blog.

      Delete
  4. okeh.

    memang kena cuba cepat-cepat nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cikgu. Cuba jangan tak cuba. Peluang dah ada depan mata.

      Delete
  5. siapa yang pantas join ni akan beruntung besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu BL. Awal-awal join macam ni memang untung. Tak ramai lagi yang join. Tetapi nampaknya dah ramai yang mula daftar juga. Mereka dah perasan peluang baru ni.

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Salam, hah Rm29.00 je dulu? Waaaa ruginya sy baru tahu benda ni semalam..isk3...yuran daftar pun dah mahal..wuwu...xpelah, nak untung jangka masa panjang kena lah melabur sikit ye tak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Masa awal hari RM29 sebab kena bayar bulanan. Harga sekarang untuk sekali bayar sahaja. Lagi berbaloi. akan datang tak pasti. cuma bagus daftar cepat dan serttainya. Saya pun dah ada dapat juga dah pegiklan yang berinat nak beriklan di blog saya. Alhamdulilah rezeki orang awal. ;-) Kepada yang belum jangan berlengah nak daftar yea. Sekejap aje baik modal insyallah.

      Delete
  8. Anonymous1.5.15

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. macam mana nak daftar...link xleh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni dihentikan seketika.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan