Cara Jana Pendapatan Sampingan Dari Rumah

2014-03-22

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Cara Jana Pendapatan Sampingan Dari Rumah. Rasa macam sekejap sahaja masa berlalu. Bulan Mac 2014 dah hampir masuk minggu terakhir. Rasa baru sahaja tahun baru, sekarang dah bulan Mac. Pantas betul masa berlalu. Semalam ada yang bertanya saya tentang cara jana pendapatan sampingan dari rumah. Bagi yang dah tahu memang mereka dah dapat hasilnya. Bagi yang belum tahu, saya nak berkongsi cara jana pendapatan sampingan dari rumah yang saya buat.

Cara Jana Pendapatan Sampingan Dari Rumah.
Bagi anda yang bekerja yang gaji dah banyak, rasanya tak perlu nak cari cara jana pendapatan sampingan dari rumah bukan. Oleh kerana sekarang ini pada saya kos hidup semakin meningkat terutamanya bagi anda yang tinggal di bandar-bandar besar. Peningkatan kos sara hidup pastinya amat dirasai. Banyak juga saya baca dalam facebook mahupun di dalam blog tentang harga barang yang MAHAL berbanding tahun-tahun sebelum ini. Kenapa jadi macam itu, anda sendiri boleh bagi jawapan tersendiri. Namun di sini bukan saya nak salahkan siapa-siapa. Daripada kita menyalahkan mana-mana pihak baik cari cara untuk mengatasi masalah peningkatkan perbelanjaan isi rumah kita.

Pada saya, cara terbaik untuk mengatasi masalah ini adalah dengan cara jana pendapatan sampingan dari rumah. Cara ini lebih mudah dibuat berbanding kita nak buat usaha atau pergerakan yang belum tentu membuahkan hasil bagi menurunkan harga barang-barang di negara kita.

Buatlah kerja sampingan yang boleh membantu atau dapat mengurangkan kos perbelanjaan harian rumah anda. Saya nak bagi cara kerja sampingan yang boleh membantu anda buat duit dari rumah. Walaupun anda bekerja sendiri atau pun makan gaji peluang kerja ini anda boleh melakukannya dengan hanya berada di rumah anda. Setakat ini saya juga telah banyak mendapat hasil pulangan daripada buat kerja sampingan tersebut.

Saya telah menyertai portal kerja sampingan Jobdirumah yang dikendalikan di Malaysia juga. Di dalam Portal Jobdirumah ini terdapat bukan 50, 200, 3000 kerja kosong yang boleh anda buat di rumah. Malah di dalam Portal Jobdirumah ini terdapat hampir 10 000 kekosongan kerja setiap hari yang boleh anda buat hanya dengan bekerja dari rumah.

Testimoni Pelanggan Jobdirumah Terbaru 2014, jobdirumah,
Testimoni Pelanggan Jobdirumah Terbaru 2014
Bagaimana Cara Jana Pendapatan Sampingan Dari Rumah Jobdirumah.
Cara untuk menyertai Portal kerja Jobdirumah ini adalah dengan berdaftar di dalam Portal Jobdirumah. Daftar di sini--->> Daftar Jobdirumah.

Setelah berdaftar anda akan diberi username dan password serta panduan dan video tutorial macam mana anda nak dapatkan tawaran kerja yang terdapat dalam portal jobdirumah tersebut.

Ikut panduan dan video tutorial yang diberikan insyallah anda akan dapat kerja. Bila dah dapat kerja buat kerja tersebut dengan sehabis baik. Bila kerja dah siap, hantar kerja tersebut dan dapatkan bayaran anda. Insyallah mudah.

Sedikit tips untuk buat jobdirumah
1)Baca dan fahami betul-betul panduan dan video tutorial yang pihak jobdirumah bagi bagi memudahkan anda nak buat kerja dalam Portal Jobdirumah.

2)Buat kerja yang mudah-mudah dahulu, belajar dari pengalaman.

3)Ambil setu atau dua kerja dahulu, bila dan rasa MAHIR boleh ambil kerja lebih sedikit.

4) Buat kerja sehabis baik. Majikan akan cari anda terus untuk kerja lain jika kerja anda sebelum ini baik dan memuaskan hati mereka. Saya dapat banyak kerja macam ini.

5) Dah dapat hasilnya, jangan lupa belanja orang tersayang hasil duit pendapatan sampingan anda.

Adakah anda berminat? Daftar cepat-cepat sebelum terlambat. Anda boleh buat pendaftaran dan mula mendapatkan hasil dari pendapatan sampingan anda. Daftar di sini --->> Pendaftaran Jobdirumah.

Selamat maju jaya dengan Portal Jobdirumah. Best dapat duit hasil dari kerja online.

Share

30 comments:

  1. wah menarik ni, great piece of sharing dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Jom jana pendapatan sampingan dari rumah.

      Delete
  2. Replies
    1. Tak apa. Bila berminat boleh sertai Aishah. Bagus untuk jana pendapatan sampingan dari rumah.

      Delete
  3. Kalau dah mulakan baru tahu dia punya keseronokannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu KakZakie. Insyallah boleh buat duit dengan menjana pendapatan sampingan melalui Jobdirumah.

      Delete
  4. rezeki ada dimana2 yg penting kena rajinlah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu KA. Buat kerja sampingan memang boleh jana pendapatan sampingan. Boleh cuba juga akak.

      Delete
  5. seronok dapat duit online nih..

    ReplyDelete
  6. zaman yang lebih mencabar dan banyak perlu duit sekarang, ada pendapatan sampingan memang terbaiklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Ada pendapatan sampingan macam ni memang terbaik.

      Delete
  7. Keje apa yg akan di buat nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam-macam kerja ada. Ini contoh kerja yang pihak jobdirumah tawarkan. ( http://pokok2u.blogspot.com/2014/03/contoh-kerja-yang-jobdirumah-tawarkan.html )

      Delete
  8. Anonymous4.8.14

    jobdirumah ni still available lg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Masih ada. Banyak tawaran kerja yang di tawarkan setiap hari. Jom sertainya.

      Delete
  9. Nak cuba klu ia berbaloi.amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba. Insyallah berbaloi Junaidah.

      Delete
  10. salam...sy teringin nk tmbh income..
    dah lama nmpk job ni..tp xbrni nk cube..
    blh tlg xplain dgn lbh detail x?
    cz sy bce pdftrn free,,but kne byr rm50 ntok apew??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayar pertama kali masa daftar aje Cute.. Dia bayar sebab untuk kos pekerja pihak jobdirumah, sewa server mereka, masa,tenaga yang mereka guna untuk sediakan sitem jobdirumah,panduan berupa video dan penulisan juga akan diberikan selepas daftar. Setiap hari pihak JDR akan hantar email kerja kosong. bila dah join Cute akan dapat email kerja kosong ini setiap hari. Join lah, ianya boleh buat duit tambahan.

      Delete
    2. Anonymous28.11.14

      salam sis.. JDR ni memang betul ke?

      Delete
  11. Betul.ramai yang dah berjaya dengan jdr ni. boleh cuba jika nak tambah pendapatan dengannya.

    ReplyDelete
  12. Anonymous1.12.14

    salam sis. nak tumpang tanya, JDR ni susah ke? boleh tak sya nk contact no sis untuk kol berkenaan dgn JDR ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada susah. sebab mereka ada bagi tutorial cara-cara nak buat kerja dalam ni lepas daftar. daftar nanti mereka akan bagi cara-caranya.

      Delete
  13. JDR ni masih available ke??boleh saya tahu job yg di offer nanti job macam mane

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ada dan available jobdirumah ni. Banyak lagi kerja yang ada. Ini contoh kerja yang ada dalam jobdirumah. Boleh lihat disini.. http://pokok2u.blogspot.com/2014/03/contoh-kerja-yang-jobdirumah-tawarkan.html

      Delete
  14. awak pun join JDR ke?betul-betul boleh dapatkan duit sampingan ke? saya nak join tapi takut kena tipu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dapat duit buat jdr ni. Boleh cuba jika nak tambah pendapatan.

      Delete
  15. info yang bermanfaat dari blog ni. memang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba untuk tambah pendapatan.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan