Bekerja Dari Rumah Boleh Jana Pendapatan Sampingan

2014-01-30

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Bekerja dari rumah boleh jana pendapatan sampingan. Diam tak diam bulan Januari 2014 dah nak habis. Rasa macam sekejap sahaja masa berlalu. Jika dikira ikut bulan, lagi 11 bulan masuk tahun 2015 pula. Pantas betul masa sekarang. Tahun 2014 bagi saya agak menarik dan penuh dengan bunga-bunga harapan. Jika difikirkan masalah pasti tak habis. Itu adalah cabaran yang harus kita tempuhi sebagai manusia biasa. Tahun 2014 ini saya berazam nak dapat pendapatan yang lebih baik lagi dengan perniagaan online. Kata orang menjana pendapatan online walaupun kita tidak mempunyai kedai mahupun pejabat yang nyata. Hanya bekerja dari rumah. Boleh ke?

Macam mana nak buat semua tu, banyak sebenarnya peluang bisnes online yang boleh kita buat jika kena dengan cara dan ikut panduan yang diberikan. Ramai antara kita dah merasa duit tambahan melalui kerja-kerja yang dibuat dengan hanya kita bekerja dirumah.

Satu peluang bisnes online yang boleh anda ceburi sekarang ini adalah Program JOBDIRUMAH. Mesti ramai antara kita yang pernah dengar tentang jobdirumah ini. Dengan hanya bekerja dirumah, anda mampu untuk mendapat RM300-RM500 satu minggu. Mengikut kerajinan dan kesungguhan kita untuk buat kerja yang kita dapat.

Testimoni Pelanggan Jobdirumah Terbaru 2014
Testimoni Pelanggan Jobdirumah Terbaru 2014
Nak dapat RM300-RM500 seminggu bukan mudah,tapi jika kena dengan rezeki kita lebih daripada itu pun boleh dapat. Caranya dengan buat pendaftaran dengan JOBDIRUMAH. Selepas berdaftar anda akan diberi panduan dan video tutorial macam mana nak buat kerja-kerja yang terdapat dalam laman web jobdirumah. Anda berpeluang untuk bekerja dari rumah tanpa ada tekanan daripada bos dan tak perlu bersusah payah menempuh kesesakan trafik. Anda boleh bekerja di dalam zon selesa anda. Menarik kan?
Jika berminat, anda boleh membuat pendaftaran disini. --> Jobdirumah

Bagi mereka yang bekerja di pejabat juga boleh join jobdirumah ini. Ini kerana, masa kerja boleh dituntukan oleh anda bagi menyiapkan sesuatu kerja/tugasan yang anda buat dalam jobdirumah. Hasil pendapatan jobdirumah ini boleh juga menampung perbelanjaan harian kita yang semakin meningkat pada 2014. Lebih banyak peluang pekerjaan yang ditawarkan dalam jobdirumah pada tahun 2014 ini. Boleh pilih mana yang berkenan dan yang mampu menjana pendapatan yang lumayan. Pendaftaran masih dibuka. Anda boleh mendaftar di sini. --> Pendaftaran Jobdirumah

Selamat menjana pendapatan sampingan kawan-kawan. Bekerja dari rumah boleh jana pendapatan sampingan. Kerja dirumah best ;-)

Share

50 comments:

  1. mudah nak jana pendapatan sampingan, yang penting kena ada usaha yang konsisten kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, Bila bekerja dari rumah. Kena pandai bagi masa juga. Baru dapat siapkan kerja dengan baik.

      Delete
    2. ha ah betul..perancangan masa memang penting :)

      Delete
    3. Insyallah jika buat dengan cara yang betul. Dapat untung buat kerja sampingan macam ni.

      Delete
    4. Bonus tiap bulan tanpa kerja keras kan ini dah zaman it. Apa lg kita mau. Setuju dgn pandangan Puteri Kasih. Dunia ni adil usaha ala kadar hasil pun serupa. Cuma dgn adanya it kerja lebih mudah banding era dulu. 24/7 jam boleh buat biz online dan jumpa pelanggan dri mna2 je hatta seluruh dunia.

      Delete
    5. betul tu Zak. Semua kerja dapat di buat dengan cepat dengan ada IT sekarang ini.

      Delete
  2. Rasa teringin pulak hendak mencuba. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus jika nak cuba Kakcik, Ramai yang dah dapat hasil dengan jobdirumah ini.

      Delete
  3. Replies
    1. Memang best jika dapat buat duit walaupun berada di rumah Akak Nurzakiah.

      Delete
  4. Semoga lebih berjaya di tahun 2014 ni..... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak Mia. Semoga akak pun berjaya juga.

      Delete
  5. Apa yg pasti kalau rajin mesti menjadi punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin usaha tangga kejayaan. Terima kaih akak.

      Delete
  6. Replies
    1. Best akak bila bekerjadari rumah pun boleh buat duit.

      Delete
  7. Siapa rajin makain banyak lah dapat kan!

    Saya masih lagi terkial-kial..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Akak Hanny. Rajin dan ikut panduan yang diberikan. Boleh dapat bayak dengan jobdirumah ni. Usaha yang berterusan insyaallah akan membuahkan hasil.

      Delete
  8. job di rumah memang terbaik bagi yang memang rajin dan berminat nak buat duit dengan online :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu BK. Mudahnya dengan jobdirumah ini kita yang tentukan masa kerja kita. Buat kerja dengan baik,tak mustahil majikan akan cari kita lagi. Banyak kekosongan kerja dalam jobdirumah sekarang ni.

      Delete
  9. nmpak menarik.zaman sekarang ni senang jer nak cari duit..rajin dgn tak rajin jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik bekerja di rumah akak. Tetapi jobdirumah ni kita kena disiplinkan diri juga. Ikut panduan yang diberikan. insyallah boleh berjaya.

      Delete
  10. Cam ner nak try buat job nie erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fikry boleh daftar dengan Portal jobdirumah disini dilink yang saya bagi di atas atau daftar disini ( http://www.jobdirumah.com/pokok2u ). Boleh baca tentang maklumat ini dalam entry saya ini ( http://pokok2u.blogspot.com/2014/03/kerja-sambilan-boleh-atasi-masalah.html) dalam ni saya ada cerita cara nak daftar dan cara nak dapatkan kerja dalam jobdirumah.

      Delete
  11. Replies
    1. Boleh cuba buat insyallah syahiry akan faham. Untung buat kerja sampingan macam ini.

      Delete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. bleh tlg ajr x kalo kte x phm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje nak ajar ikut apa yang saya tahu. Rasanya dalam penerangan tutorial dan video yang pihak jobdirumah bagi ada diceritakan semuanya. Ikut panduan tersebut. Insyallah dapat hasil yang lumayan.

      Delete
  14. best nyer kalau dapat kerja di rumah..boleh uruskan anak-anak sendiri....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu salmizah. Ramai sekarang ini ibu bapa yang mencari peluang bekerja dari rumah. Boleh sertai jobdirumah. insyallah akan menjadi sumber untuk bekerja dari rumah. Dah stabil nanti boleh buat full time kerja dari rumah. Jom sertainya. Ramai yang dah berjaya.

      Delete
  15. Anonymous3.9.14

    macam mana cara nak join akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daftar dengan jobdirumah, nanti pihak jobdirumah akan bagi panduannya. Boleh daftar disini [ http://www.jobdirumah.com/pokok2u ]

      Delete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Ye, kerja dari rumah sangat best. Masa fleksibel. Kita yang manage masa kita. Kita boleh didik anak2 100% dengan air tangan kita sendiri. Saya dan suami, Alhamdulillah serasi bekerja bersama di rumah, di samping menguruskan rumah tangga dan anak2. Kami suami isteri bekas kakitangan kerajaan. Saya bekas kakitangan kerajaan negeri dan suami bekas kakitangan kerajaan persekutuan.

    Bekerja dari rumah nampak mudah, tapi memerlukan KESABARAN yang tinggi. Sekarang masih lagi dalam proses belajar. Belajar untuk lebih SABAR. Dugaan yang paling besar bila kerja dari rumah ini ialah "tilam"... hehe... rasa nak tidur jer manjang.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. setuju kata habiah. memang nampak mudah tp komitmen perlu tinggi, berdisiplin & SABAR selalu. Lebih-lebih lagi kalau ada baby. Saya pun masih proses belajar menguruskan masa. seimbangkan masa untuk biz, keluarga & diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. pengurusan masa penting nak bagi seimbang semua tu kan.

      Delete
  20. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  21. masih boleh buat ke JDR ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih boleh buat. Ramai yang berjaya dengan JDR ni. Boleh cuba akak.

      Delete
  22. Sebenarnya xlah susah..nak dapat angka seminggu pun boleh..cuma kne pandai la dan ada skill istimewa lebih sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Semunya dah di ajar dalam panduan yang diberikan selepas kita daftar jobdirumah ni. Daftar la yea. Boleh tambah pendapatan buat jobdirumah ni.

      Delete
  23. Anonymous5.4.15

    boleh tahu ape skop kerja jobdirumah ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak kerja ada dalam jobdirumah ni. Boleh lihat dalam link ini [ http://pokok2u.blogspot.com/2014/03/contoh-kerja-yang-jobdirumah-tawarkan.html ]

      Delete
  24. Anonymous19.5.15

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  25. Jobdirumah...pernah juga la merasa duit dari program ni.. tapi tak la banyak sebab tak ada kepakaran sangat dalam komputer ni... yang ada kepakaran tu memang boleh buat duit la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu pakar sangat pun tak apa. Banyak kerja-kerja biasa dalam jdr ni. Tahun ni banyak juga yang menarik untuk dibuat dengan jobdirumah ni. Boleh jana pendapatan dari rumah.

      Delete
  26. masih available lg x kje ni tahun 2016 ni...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih available lagi. Ada banyak kerja-kerja yang mudah dan menarik untuk di buat di dalam jobdirumah sekarang ni.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan