Buat Duit Dengan 8Share

2014-06-03

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Buat Duit Dengan 8Share. Siapa pernah dengar tetang 8Share ini? Rasanya ramai antara kita yang pernah dengar tentang 8Share ini. Mudah cerita ini adalah salah satu sumber saya buat duit melalui internet juga. Macam mana cara nak buat duit dengan 8Share saya akan cerita agar kawan-kawan pun boleh juga buat duit dengan 8Share ini. 8Share ini dari Malaysia. Ianya akan memberi bayaran kepada anda setelah duit yang dikumpul dalam akaun 8Share anda berjumlah RM50. Mudah sahaja. Formulanya kena rajin dan berusaha.

Buat Duit Dengan 8Share
Buat Duit Dengan 8Share - Hanya RM0.20 sajaha.Tak banyak :-)
Cara Mudah Nak Buat Duit Dengan 8Share
1) Daftarkan diri anda disini-->> Daftar 8Share disini
( Ianya PERCUMA ) Masukkan maklumat diri anda dan email serta maklumat akaun anda agar mudah pihak mereka nak masukkan duit ke dalam akaun bank anda. Setelah itu periksa email anda.

2) Sudah daftar 8Share mula share info yang akan membolehkan anda menjana pendapatan melalui 8share ini. Pilihan untuk info yang anda nak share tersebut baiarlah menepati citarasa diri anda. Agar ada " peluang " untuk mereka-mereka yang nak tengok apa yang anda kongsikan. Anda boleh faham?

Contohnya macam ini. Anda suka iklan kereta yang terdapat dalam info share yang 8Share sediakan. Maka anda buat dan tulislah sedikit sebanyak info tentang maklumat kereta tersebut. Sertakan juga contahnya " untuk maklumat sila lihat perkongsian tersebut " lepas itu letak iklan yang ingin anda kongsikan. Bila ada yang klik iklan tersebut. Anda akan dapat bayaran RM0.20. Jika ada yang lihat dan klik iklan tersebut sebanyak 10 kali. Dapat RM2.00.  Jika 100 kali dapat RM20. Macam tulah seterusnya.

Berkongsilah dengan cara yang baik dan jangan sesekali buat scam dan macam-macam yang tak baik lagi. Bukan apa. Hasil daripada benda yang tak baik, Jika anda makan atau gunakan tak akan berkat. Berkongsilah segala info dalam 8share dengan cara yang berhemah dan selamat.

3) Bila akaun anda dah cukup RM50. Anda boleh dapatkan duit hasil perkongsian anda dengan 8Share ini. Sekejap sahaja nak hasilkan RM50 ini. Mula-mula memang sukar sebab tak tahu. Bila dah tahu insyallah anda boleh dapatkan RM50 setiap bulan. Tak percaya cuba buat 8Share ini. Daftar secara percuma dan lihat hasilnya. Daftar disini--->> Daftar 8Share disini ( Ianya PERCUMA )

Berkongsi Dengan Cara Baik dan Buat Duit Dengan 8Share.
Berkongsi dengan cara baik. Harap anda boleh faham. Mana-mana program internet yang menjana duit melalui konsep " Pay-Per-Click" ini biasanya amat MARAH jika anda tipu mereka. Contohnya anda klik iklan anda sendiri, minta orang lain kilikkan dan macam-macam cara lagi yang sama waktu dengannya.

Berkongsilah iklan yang anda buat tersebut dengan cara yang baik. Jika buat baik, tak mustahil rezeki yang anda dapat tersebut berkat dan berguna. Banyak cara nak berkogsi iklan dengan cara yang baik bagi menjana dan buat duit dengan 8Share ini. Antaranya perkongsian melalui blog, media sosial seperti di facebook, twitter, Gooogle Plus dan sebagainya.

Nanti lain kali saya cerita lagi. Selamat menjana pendapatan sampingan dan buat duit dengan 8Share kawan-kawan. Bagi yang belum daftar lagi. Bolehlah berdaftar disini--->>Daftar 8Share disini Ianya PERCUMA ) . Cepat, siapa cepat dia dapat. Setelah berdaftar akaun anda akan dimasukkan RM1 secara Percuma juga. Menarik buat 8Share ini. Apa tunggu lagi, buatlah pendaftaran sekarang.  :-)

Share

28 comments:

  1. Salam...dah daftar juga 8share ni....Tapi belum cukup nak cash out kan lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Insyallah nanti dah cukup nilainya boleh cash out 8Share. Untung buat duit dengan 8Share ini kan akak.

      Delete
  2. bro mantap bab2 8share nih - tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun masih belajar buat duit dengan 8Share juga admin.

      Delete
  3. tak daftar pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bila rasa nak buat 8Share boleh daftar. Untung buat duit dengan 8Share akak.

      Delete
  4. kjap lgi nak buat, tq infonya ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Knor. Insyallah lepas ini boleh buat duit dengan 8share yea.

      Delete
  5. Kakak percaya PMDR memang rajin betul menjana pendapatan. Syabas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Kakak. Untung buat duit dengan 8share. Nanti kakak boleh cuba daftar.

      Delete
  6. cik manggis, akak dah daftar, adalah 2x cashout ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah akak dapat buat duit dengan 8Share ini.

      Delete
  7. Akk x pandai nak buat benda benda camni. Syoknya kalau boleh dapat duit

    ReplyDelete
  8. dah lama daftar tapi tak aktif. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena aktif balik. Insyallah boleh buat duit dengan 8Share Ik Tia..

      Delete
  9. Macam menarik je. Insya-Allah nanti blh lah akak daftar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join cepat-cepat Kak Nor. Nanti dapat buat duit dengan 8Share. Permulaan 8Share bagi RM1 lepas daftar. Ianya percuma.

      Delete
  10. 8share dah lain skrg nih ya, takde link ke fb terus ( dalam akaun saya )

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. salam. kalau dh xde link tu cmner nak share?

      Delete
    3. kena copy link tersebut. masukkan dalam fb k.noor terus.. lagi mudah.. :-)

      Delete
    4. mcm mana nk copy link utk FB

      Delete
    5. Copy link yang diberi..contohnya.. [ http://pokok2u.sharethisstory.net/my-691784-5746 ] Ambil link anda yang macam ni juga. Copy dah letakkan dalam post FB. Jangan buat spam yea. Buatlah perkongsian dengan cara yang betul dan beretika.

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. http://TuahMalaya.sharethisstory.net/my-926474-6284
    online share buat account free pastu share link . kita dibayar 20
    sen per clik // sya click link anda anda clik link saya
    ty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan buat macam ni. Ini bukan caranya. Nanti akaun boleh kene blok kalau macam ni.

      Delete
  13. kalau dah tetekan disable account..memang xbleh buka blik ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Cuba hantar pertanyaan kepada team 8share. Harap-harap mereka boleh tolong.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan