Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

2014-02-27

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Jana RM800-RM1000 Secara Part Time Dari Rumah. Beberapa hari lepas, ada kawan tanya saya. "Macam mana saya buat duit dengan blog?". Saya bagitahu dia, sebenarnya banyak peluang untuk kita boleh buat duit dengan blog ini. Salah satu caranya ialah dengan kita buat Affiliate.

Apa itu Affiliate? Affiliate ini mudah cerita, kita tolong jual barang orang lain macam jual ebook, ubat-ubat atau barang-barang lain. Hasil dari pertolongan yang kita jual ni. Orang tersebut akan bagi upah kepada kita mengikut persetujuan yang mereka dah tetapkan.

Berubahlah Untuk Kemajuan Diri Sendiri

Contohnya macam ni. Syarikat A nak jual buku. Kita jadi ejen pemasaran kepada jualan buku tersebut. Katalah buku tersebut dijual dengan harga RM20 sebuah. Syarikat A dah bagitahu bahawa setiap jualan buku tersebut. Mereka akan bagi 50% komisen kepada sesiapa sahaja yang " tolong " jual buku tersebut. Kita pun mulalah menjualnya. Jika ada rezeki kita, Abu pun beli buku tersebut dengan harga RM20. Duit tersebut akan masuk dalam akaun syarikat A dan setelah beberapa ketika, Syarikat A akan bagi RM10 kepada kita. Sebabnya kita berjaya jual buku tersebut. Dan mengikut syarat yang diberikan tadi. Sesiapa yang berjaya jual buku tersebut akan dapat 50% komisen hasil jualan buku tersebut. Jadi dapatlah RM10 kepada kita hasil jual buku tersebut. Boleh faham tak? hehehe..

Mudah bukan nak buat duit dengan Affiliate. Mudah tak ada mudah sangat, susah pun tak ada susah sangat. Cuma kita kena tahu cara yang betul. Ramai antara kita yang BERJAYA buat duit dengan Affiliate ini. Namum tak kurang juga ramai yang GAGAL.

Saya nak berkongsi dengan kawan-kawan yang teringin nak buat duit dengan Affiliate ini. Caranya anda kena berguru. Macam masa kita mula-muala belajar nak naik basikal. Kita tengok mudah sahaja orang naik. Kita pun naiklah. Mesti tak berjaya. Sebab apa, kita tak ikut cara yang betul. Nak belajar kena tahu dan berguru. Baru kita akan capat pandai dan berjaya. Tak gitu..

Saya nak kongsi cara berguru dari pakar Affiliate ini. Ianya PERCUMA sahaja. Tak perlu bayar satu sen pun untuk anda tahu macam mana nak buat duit dari Affiliate ini. Jika berminat, anda boleh daftar  disini dan buat pendaftaran. Masukkan hari yang anda nak sertai seminar percuma tersebut, email dan waktu yang ada sedia untuk mengatahui macam mana nak buat duit dengan Affiliate. Ianya PERCUMA dan secara Online. Jom sertainya. Tempat adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.

Jika berminat dengan seminar PERCUMA secara ONLINE ini. Anda boleh daftar di sini. --> Seminar Buat Duit dari Affiliate

Bagi anda yang dah sertai dan ingin serius menjana pendapatan melalui progaram affiliate ini. Saya sarankan anda dapatkan tips melalaui "  Ninja Affiliate " ini. Di dalamnya terdapat cara dan tips yang berkesan serta cara sebenar nak belajar buat duit dengan progaram affiliate Tak salah laburkan modal untuk pulangan yang berganda. Belajar ilmu yang berguna untuk memajukan diri.

Selamat berusaha dan mulakan dengan cara yang betul.


Belajar selagi kita sihat,
Usaha selagi kita mampu,
Belasah saja selagi kita minat,
Dapat duit jangan sampai tak ingat.

Share

4 comments:

  1. Replies
    1. Boleh sertainya. Pendaftaran Percuma dan seminara ini secara online. Boleh dengar seminar ini di rumah. Ikut waktu yang kita lapang.. Ianya TERHAD. Siapa cepat dia dapat.

      Delete
  2. Hanya yg rajin dan ada kemahuan saja boleh mencapai impian seperti ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Nak capai semua ini perlu belajar. Jika kita berharap sahaja tanpa belajar susah juga Kakzakie.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan