Dapat Tugasan Pertama Dengan Advertorial.my

2014-10-10

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Dapat Tugasan Pertama Dengan Advertorial.my. Alhamdulillah sebelum Hari Raya AidilAdha hari tu saya dapat tugasan atau pun kerja review daripada Advertorial.my. Dah buat dan juga dah hantar pun tugasan tersebut. Hasil pendapatannya pun dah guna buat duit raya haji hari tu. Alhamdulillah rezeki bersama Advertorial.my.

Dapat Tugasan Pertama Dengan Advertorial.my

Bagi anda yang ada blog persendirian, saya galakkan anda sertai Advertorial.my ni. Insyallah berbaloi. Kadang-kadang ada juga pengiklan yang nak iklankan barangan atau produk mereka di blog persendirian. Tetapi oleh kerana faktor bajet dan mereka juga masih baru. Jadi mereka mencari blogger-blogger yang boleh bagi tawaran iklan yang murah berbandiang blogger otai yang bayarannya juga agak mahal.

Saya sertai Advertorial.my ni untuk menjana pendapatan dari blog ni. Alhamdulilah walaupun sesetengah orang kena bayar nak sertainya. Tetapi bila terima tugasan dari pengiklan rasanya berbaloi. Bukan bayar banyak pun. Bayar sekali aje. Dapat tugasan berterusan. Kali pertama dapat tugasan review satu produk dah balik modal.

Sekarang ni pengiklan dah mula nampak kuasa yang ada pada blog peribadi. Sebab hari ni jika ada apa-apa yang kita semua nak cari. Kita akan cari dalam google kan. Bila cari dalam google. Benda-benda ni semua akan keluar hasil cariannya melalui blog peribadi. Jadi dari satu pihak pengiklan nampak. Bahawa peranan dan kuasa blog ni mempunyai pengaruh yang besar jika mereka nak iklankan barangan mereka di blog-blog peribadi.

Jadi mudah cerita pengiklan akan cari blogger. Sekarang ni pula, tugas Advertorial.my mencari dan menyatukan antara blogger dan pengiklan di satu tempat. Pengiklan nak buat iklan, mereka akan cari blog yang terdapat dalam Advertorial.my ni. Mereka akan bayar setiap kerja blogger. Manakala pihak Advertorial.my pula tidak akan ambil pun hasil pendapatan yang blogger dapat. Duit tu milik blogger sepenuhnya. Tak perlu kongsi dengan mereka. Boleh faham ker tak ni..hehe. Harap-harap anda faham.

Jadi kepada anda yang ada blog. Dan nak dapat tugasan dan pendapatan hasil dari tulis review kat blog ni. Anda boleh daftarkan blog anda disini--->> Daftar Advertorial.my

Pengiklan dan makin banyak. Dapatkan hasil menulis review di blog anda. Kini menulis review di blog pun dah boleh jana pendapatan sampingan.
Berminat cepat-cepat daftar yea disini--->> Daftar Advertorial.my

Share

17 comments:

  1. Alhamdulillah...

    Kakcik dah daftar, tapi belum buat apa-apa bayaran untuk mendapatkan tugasan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus daftar Kak Cik. Insyallah nanti mudah nak dapat tugasan review. Sebab blog yang berdaftar aje akan dimasukkan dalam senarai blogger. Dari situ pengiklan akan pilih. Insyallah dapat nanti tugasannya.

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih. Boleh cuba juga kak Nur.

      Delete
  3. Itulah untungnya jadi blogger yg rajin..
    Kakak tak boleh nak ikut lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak. Bolehlah tambah-tambah sumber pendapatan buat kerja macam ni. Boleh cuba juga kakak.

      Delete
  4. Assalammualaikum... bro,

    moga bro terus sukses dengan blog nie.. dan blog nie telah terus maju setapak... moga byk adventorial utk blog nie . Amin..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Ada banyak peluang kerja yang dibuat dalam ni. Boleh cuba juga MSelim.

      Delete
  5. alhamdulillah
    tumpang happy

    betul kak zakie kta, rajin tnda kejayaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kakak Nor. Boleh cuba juga.

      Delete
  6. Nak tya... tugasan dalm BM ke BI??? Kalau BI ni lemah sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tugasan dalam Bahasa Melayu aje. Cubalah dwaty.. Masyuk..

      Delete
  7. tahniah sebab percubaan dengan advertorial.My dah berhasil :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Dalam proses untuk tugasan seterusnya ni SH. Jom sertai. Memang berbaloi-baloi.

      Delete
  8. Tahniah PMDR, memang berbaloi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Boleh cuba juga Hamidi. Insyallah boleh dapat juga hasilnya.

      Delete
  9. Mula dengan satu job, lama-lama akan jadi makin banyak dapat job

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan