Bonus Setia Celcom Bagi.

2012-10-16

Assalamualaikum..

Malam tadi saya dapat satu message dari Celcom. " Bonus Setia: Raikan Ulangtahun ke 72 Bulan bersama Celco Blue. Dapatkan Kredit PERCUMA bila anda tambah nilai minima RM10 pada 15/10/2012 atau keesokkan hari". Macam ni la lebih kurang message celcom hantar. Jadi pagi esok nya saya topup kredit RM 10. Lepas tu dapat la Kredit PERCUMA Bonus Setia yang Celcom bagi. Alhamdulillah dapat RM10 Percuma. Jimat sikit duit topup bulan ni.

Sebenarnya kalau ikut message tu (72 bulan) dah saya bersama celcom. 72 bulan kira-kira dah 6 tahun saya bersama celcom blue ni. Di samping saya guna dan habiskan duit untuk celcom ni, celcom tak kedekut bagi kredit-kredit percuma untuk saya. Bulan lepas saya dapat Bunus Hari Jadi Celcom.
Nanti ada masa saya cerita tentang bunus hari jadi. Sekadar berkongsi pengalaman bersama celcom. Sebagai pengguna, saya suka celcom. :-)

Celcom

Terima kasih en. Celcom. Sebenarnya sebelum saya menggunakan celcom ni, saya ada guna produk prabayar lain,tapi oleh sebab banyak tarikan yang Celcom bagi kepada pelanggan dia, saya pun bertukar kepada celcom. Diam tak diam,dah 72 bulan saya manjadi pengguna Celcom.. Kepada yang mencari-cari produk prabayar yang mempunyai banyak bonus, saya cadangkan anda memilih Celcom.

Ehm..macam nak promote CELCOM pula. Sebenarnya bukan saya promosi. Hanya berkongsi pengalaman bersama Celcom.
Share

42 comments:

  1. wah bestla mcm tu... akak yg guna postpaid celcom takde dpt promosi pun? hehe, kot2 boleh bgb rebet bil sebulan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. postpaid celcom bagi bonus cara lain kot akak..

      Delete
  2. Sebenarnya digi pun ada bagi bonus macam tu gak, hehe..Tapi memang tak boleh deny celcom memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea ker..saya tak tahu,sebab guna celcom aje.

      Delete
  3. as salam,

    akk plak duk ske guna maxis..brodben pun maxis pasaipa tak tau..tapi penah jugak dapat rm10 percuma tu..cuma org len kata lgi best celcom.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea akak, celcom lagi best & banyak bonus.

      Delete
  4. Replies
    1. boleh cuba jika nak guna celcom akak..

      Delete
  5. Kakak satu keluarga guna celcom tapi kami guna yg satu family punya. Juga bukan guna prepaid. Tapi sebulan utk kami sekeluarga tak lebih pun dari RM300/-

    ReplyDelete
  6. mmg celcom suke bg bonus, akak pun selalu dpt, bonus bulanan tuh, bonus time bday, bonus sms... mcm cume kadang2 time dtg mengong tuh ada gk dia bt hal... akak dh bersama celcom 12thn... sbb tu syg nk tkr ngn yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..akak lagi lama dari saya ni. :-)

      Delete
  7. KA pown setia dgn celcom dari dulu lagi !

    ReplyDelete
  8. saya pun dah nak dekat 6 tahun dengan celcom..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti dah banyak dapat bonus setia celcom kan.

      Delete
  9. saya masih setia dengan maxis..taktau la kenapa..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa, mana yang selesa akak yea.

      Delete
  10. mmg untung pakai celcom bluekn..feberet saya bonus hari jadi tu...brgayut ngan family & fren ssampai lebamkn :) jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. betul-betul 24jam boleh bergayut. 7 hari lagi tu dapat.

      Delete
  11. sya pun pengguna celcom juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus-bagus. Nanti dapat bonus insyallah.

      Delete
  12. alhamdulillah..bolehlah guna tanpa risau2kan...

    ReplyDelete
  13. wah...bestnya dia dapat bonus rm10..banyak gak tu..

    ReplyDelete
  14. PMDR...
    Akak dulu memang gunakan Celcom...tapi dah 2 tahun akak bertukar pada maxis...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea ker. masing-masing ada kelebihan.

      Delete
  15. dulu guna maxis....sekarang pkai celcom dan digi....bagi akak semuanya ok ^_^

    ReplyDelete
  16. aku pun pelanggan celcom. best! hikhik

    ReplyDelete
  17. salam,
    Seronoknya pelangan celcom..
    Oh ya ..thank sudi singgah.

    *luahan hati penulis jemputan tiranaa duka la... Tak bace abis tu(gurau je)

    ReplyDelete
  18. saya pengguna setia celcom :)

    ReplyDelete
  19. baru je dekat setahun bertukar ke celcom :)

    ReplyDelete
  20. satu no pakai maxis,satu lagi pakai celcom.yg celcom ni dok buat prepaid broadband.ada jugak dapat bonus setia,tp rasanya dia xtotalkan sekali baki kredit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea.dia bagi bonus masa kita guna. nanti baki dia akan tolak ikut penggunaan kita.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan