Kerja Sampingan Di Rumah 2014

2014-04-13

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Kerja sampingan di rumah 2014. Hari ini dah hampir separuh bulan April 2014 bukan. Cepat sahaja masa berlalu. Semakin hari semakin cepat. Adakah ada kerja sampingan di rumah 2014 pada tahun ini untuk anda? Jawapan saya ada. Cuma atas keinginan anda sahaja sama ada nak buat kerja sampingan di rumah 2014 atau tidak. Saya dah buat.

Kerja Sampingan Di Rumah 2014,  kerja sampingan, jobdirumah,
Kerja Sampingan Di Rumah 2014
Kenapa Saya Buat Kerja Sampingan di Rumah 2014?
Ada yang bertanya saya tentang kerja sampingan di rumah 2014. Saya cakap saya buat kerja sampingan di rumah 2014 dengan Portal Jobdirumah. Hasilnya cukup lumayan pada saya. Banyak kerja yang saya dapat buat dengan kerja sampingan dalam Portal Jobdirumah. Kerja yang di perolehi boleh dibuat dimana sahaja. Bergantung kepada kerja yang saya dapat.

Buat kerja sampingan di rumah 2014 ini boleh tambahkan pendapatan sampingan saya. Macam-macam kerja online yang boleh dibuat melalui Portal Jobdirumah. Ada kerja yang boleh dibuat dengan sekali buat dan anda akan terima bayaran dan ada juga kerja yang dibuat dengan beberapa siri kerja dan anda akan terima bayaran selepas buat kerja tersebut.

Bayarannya juga bergantung kepada kerja yang dibuat. Jika kerja senang bayarannya murah sedikit, jika bayarannya MAHAL, kerja yang anda kena buat agak sukar sedikit. Tetapi pada saya tidak susah sangat kerja tersebut. Buat kerja yang senang pun kadang-kadang bayarannya juga LUMAYAN. Kena pandai pilih kerja dengan bayarannya. Permulaannya buatlah kerja yang senang-senang dahulu dalam Portal Jobdirumah ini. Bila dah mahir boleh buat kerja yang pendapatannya lumayan dan mahal. Insyallah anda akan dapat kerja yang mahal-mahal selepas beberapa kali anda buat kerja yang mudah. Ini kerana pihak majikan telah kenal anda dan hasil kerja anda yang bagus. Buat yang terbaik, kerja akan datang cari anda.

Macam Mana Nak Dapat Bayaran Dari Kerja Sampingan di Rumah 2014
Bayaran untuk kerja yang anda buat dalam jobdirumah adalah bergantung kepada kerja yang anda buat. Jika kerja dari luar negara biasanya bayaran yang akan anda terima dalam USD. Katalah anda dapat USD50 untuk satu kerja yang anda siapkan. USD 1 sekarang ini lebih kurang RM3.20. Jadi untuk kerja tersebut mungkin anda akan dapat lebih kurang RM160. Jika satu kerja dapat RM160 dapat dalam 5 ke 10 kerja dah dapat berapakan. Anda boleh kira sendiri. Mungkin untuk 5 kerja dapat dalam RM 800. Jika 10 kerja dapat RM 1,600. Boleh buat kerja sampingan di rumah 2014 bukan. Jika tahu cara tidak susah. Semuanya memerlukan usaha yang berterusan untuk buat kerja dalam Portal Jobdirumah. Insyallah anda akan dapat hasil yang diinginkan.

Adakah anda telah berdaftar dengan Portal Jobdirumah untuk mendapatkan kerja dari Portal  Jobdirumah. Jika belum anda boleh daftar disini dengan segara.-->> Pendaftaran Jobdirumah.

Selamat berusaha menjana pendapatan melalui kerja sampingan di rumah 2014.

Share

32 comments:

  1. wow mcm masyuk je...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masyuk dengan jobdirumah jika rajin buat kerja dalam jobdirumah akak.

      Delete
  2. saya join di sini...
    nanti kalau ada sebarang pertanyaan saya leh tanya di sini tak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silakan join dan insyallah LH akan dapat hasil daripada buat kerja sampingan dengan jobdirumah. Boleh jika saya tahu apa yang berkaitan dengan jobdirumah.

      Delete
    2. Anonymous6.11.14

      saya dah review pasal job di rumah tu...katanye bayaran dalam paypall...boleh bagi penerangan sikit tak?

      Delete
    3. Bayaran bergantung kepada kerja yang kita buat. Dalam negara boleh guna bank dalam Malaysia. Jika luar negara guna paypall. Nak daftar paypal senang guna RHB Bank. Joinlah jobdirumah. Boleh tambah pandapatan.

      Delete
  3. hebat bro bab2 nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba jobdirumah ni juga bro admin.

      Delete
  4. Keinginan ada tapi kelayakan pulak tak ada..ummm cam ne tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua layak untuk buat kerja sampingan dalam jobdirumah akak.

      Delete
  5. Kakak percaya PMDR dah masak betul dgn semua ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba akak. Insyallah Akak pun boleh dapat macam ini juga dengan kerja sampingan di rumah 2014 ini

      Delete
  6. mcm best jer ni.. skarang tgh cuti,tp sebulan lbih je.. sempat ke? kdg2 klu malas tu, abih laa sya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi. Buat kerja yang mudah dan lumayan bayaran dia.

      Delete
  7. kalau rajin memang masyuk kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu PK. Jika buat betul-betul dan rajin insyallah dapat banyak dengan kerja sampingan di rumah 2014 jobdirumah ini.

      Delete
  8. Macam best je.. Sesiapa yang rasa berkemampuan tu bolehlah rebut peluang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Semua orang boleh sertai jobdirumah ini.. Memang best akak.

      Delete
  9. akk dah join dari sini cik manggis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. Nanti dah dapat boleh mula buat kerja dalam jobdirumah. Insyallah berbaloi-baloi dan dapat jadikan jobdirumah sebagai kerja sampingan di rumah tahun 2014.

      Delete
  10. menarik, teringin nak buat keja ni wlupun sekali. sbb nak rasai pengalaman. tp tu lah tunggu masa free dulu.huhu

    erm.. cmna lah keja nya kan..

    ReplyDelete
  11. menarik, teringin nak buat keja ni wlupun sekali. sbb nak rasai pengalaman. tp tu lah tunggu masa free dulu.huhu

    erm.. cmna lah keja nya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh cuba buat kerja sampingan macam ini. Boleh sahaja buat masa hari biasa.

      Delete
  12. Replies
    1. Terima kasih. bagus buat kerja sampingan di rumah 2014 ini Amir.

      Delete
  13. menarik. macam mana dengan pembayaran? adakah mereka akan bayar on time atau ada tarikh2 tertentu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka akan bayar selepas kita siapkan kerja. Tak ikut tarikh. Siap dapat bayaran. Boleh cuba kerja sampingan di rumah 2014 ini. puas hati.

      Delete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, saya dah hantar gmail saya kat abdul. Semoga dapat membantu.

      Delete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. Anonymous27.11.14

    Masih boleh lagi ke nk apply ni?

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan