Segmen Dilanjutkan Atas Permintaan Bersama

2016-02-17

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Segmen Dilanjutkan Atas Permintaan Bersama. Yea segmen yang saya anjurkan akan saya lanjutkan tarikhnya. Atas persetujuan saya dan para penyumbang hadiah lain. Segmen kecil-kecilan ni akan saya panjangkan lagi tempoh masa untuk penghantaran penyertaan dari rakan-rakan blogger lain.

Segmen Dua Kerja Apa Kata Blogger
Segmen Dua Kerja Apa Kata Blogger
Kalau ikutkan segmen ni dah berakhir pada hujun bulan Januari 2016 lalu. Tapi oleh sebab ada lagi yang bertanya dan sudi nak sertai segmen ini. Jadi saya panjangkan masanya sehingga selepas Tahun Baru Cina iaitu pada 19 Feb 2016.

Rata-rata rakan blogger ada yang kata masih sibuk dengan urusan awal tahun dan kerja pun banyak nak kejar cuti CNY ni. Jadi saya pun bersetujulah nak panjangkan masa segmen ni lagi.

Jadi kepada yang sudi nak sertai segmen ini anda boleh tulis entri dan hantarkan penyertaan anda yea. Segala maklumat tentang segmen dua kerja ini anda boleh baca dan dapatkan info serta cara-cara nak sertai segmen ini di sini " Segmen Dua Kerja Apa Kata Blogger ".

Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi support segmen kecil saya ini. Hadiah berupa wang tunai akan saya berikan kepada 3 blogger yang bertuah apabila tamat segmen ini. Jom sertai segmen mudah ini. Senarai terkini peserta yang menyertai segmen ini boleh dilihat disini " Senarai Blogger Segmen Dua Kerja Apa Kata Blogger "

Jom sertainya.Mana tahu anda bakal menerima hadiah wang tunai diakhir segmen ini.
Share

19 comments:

  1. Eh!. Saya tertinggal keretapi la.

    ReplyDelete
  2. Selepas ini kakak rasa ramai yg akan turut-serta
    Tarikh dilanjutkan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum tahu lagi. Macam sama juga, belum ada yang hantar baru, sebelum ni ada juga yang kata tak sempat. Tak apa, saya tunggu dulu sebelum 19 Feb 2016 ini.

      Delete
  3. Assalamualaikum,
    Alamak!! ada segmen...tapi tengah kalut masa ni.
    alahai!!!

    ReplyDelete
  4. PM mintak maaf ye mak tak join....
    Apa pun gud luck moga dpt sambutan yg meriah

    ReplyDelete
  5. slamat bersegmen buat smua y myertai

    ReplyDelete
  6. Pasti ramai yang nak join sebab tu dilanjutkan ya

    ReplyDelete
  7. semoga mendapat sambutan yang meriah...
    all the best buat semua ye..

    ReplyDelete
  8. baguslah dilanjutkan tempohnya, sebab cuti2 nih jarang orang ada masa nak tgk blog sebab masa dihabiskan untuk yang tersayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak Siti. Harap ada lagi yang sertai segmen ni. Jika tak ada. Cukup yang ni aje lah..haha.

      Delete
  9. uikh dilanjutkan lagi..dari sehari ke sehari aku nak buat segmen ni...rasa sempat ke ...esok i try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok hari terakhir hantar penyertaan. Masa ada masa lagi nak mengarang sebelum jam 12 malam esok.

      Delete
  10. Keren infonya. Tetap Semangat gan.

    ReplyDelete
  11. sayangnya..cik tom tak tahu pulak ada segmen best camni..ada lagi inform ciktom ye..inshaAllah leh join meriahkan..

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan