Jumlah Earning Nuffnang Akhir Jun 2015

2015-07-03

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Jumlah Earning Nuffnang Akhir Jun 2015. Alhamdulillah ini adalah hasil bekerja dan cari duit dari blog yang saya buat dengan nuffnang bulan lepas. Bagi bulan Jun 2015 dapat 9 CPUV Earning Nuffnang kesemunya. Alhamdulillah meningkatlah Earning nuffnang dalam akaun saya bagi bulan ini. Buat masa sekarang rasa tak nak keluarkan lagi. Nak simpan lagi bagi bertambah lagi hasil nuffnang ni.

Jumlah Earning Nuffnang Akhir Jun 2015
Jumlah Earning Nuffnang Akhir Jun 2015
Seronok sebenarnya buat duit dengan menulis blog ni. Walaupun tak banyak, namun lepaslah jika kumpul-kumpul kesemua pendapatan sampingan menulis dan berceloteh dalam blog-blog saya untuk berjalan-jalan makan angin dan buat belanja keluarga tersayang bila sampai masanya.

Sebelum ni rasa susah juga nak dapat hasil dari menulis dan berblog ni. Tapi sejak buat-buat rajin belajar dan berusaha akhirnya menghasilkan buah-buah kejayaan.

Bagi yang baru dalam dunia blog dan bercita-cita nak dapat hasil dari blog anda, sebenarnya ianya tak mustahil. Cuma anda perlukan usaha dan tekad unutk berjaya. Rajin belajar dari mereka yang dan master dalam buat duit dengan blog insyallah anda pun boleh berjaya juga.

Mereka-mereka yang dah lama dengan dunia pendapatan online dan yang jadi master pun sama juga macam kita semua. Mereka juga bermula dari bawah baru boleh berjaya. Rajin belajar adalah kunci utama kejayaan seseorang.

Jika anda rasa kurang yakin dan macam tak dapat hasil lagi dari penulisan anda. Saya nasihatkan anda rujuk dan belajar sendiri dengan Tuan Aqif Azizan. Beliau ni antara guru dan penasihat yang saya ambil ilmu darinya untuk belajar selok belok semasa bergiat dalam dunia penulisan blog ini.

Memang banyak tips dan teknik yang dikongsikan bagi menjadi senorang penulis yang berwibawa dan mendatangkan pendapatan yang lumayan di dalam bidang penulisan. Panduan yang dikongsikan memang berguna. Boleh baca sendiri panduan yang dikongsikan oleh beliau dalam Panduan Rahsia Penulisan ini.

Boleh rujuk disini-->> Rahsia Penulis oleh Aqif Azizan

Yang membezakan seseorang yang berjaya dan tidak berjaya adalah usaha dan TINDAKAN.

Tak guna jika nak berjaya tapi tidak bertindak dan hanya membuat angan-angan sahaja. Belajar dan rajin berusaha adalah amalan orang yang berjaya. Pastikan anda mengambil tindakan sekarang jika ingin berjaya dalam menjana pendapatan dengan blog.

Oklah..Boleh pergi belajar sekarang.
Share

14 comments:

  1. dah boleh cashkan tu cikmanggis. ky lama dah tak dapat iklan dri Nufnang. blog suam lagi lemau jer..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh. Tapi macam nak tunggu lagi kot. Bagus jika nak kelaurkan pada akhir bulan.

      Delete
  2. cik manggis... sila bagi tutorial kat saya.
    hahaha... saya dah ada blog dari 2008, tapi baru start tempek nuffnang middle last year sbb konon2 sebelum ni tak berminat.

    tapi x tgi pun earning.

    hahaha... setelah setahun baru ada 9hengget... weing sungguh....
    hihihihi..

    sila beri tutorial kepasa saya yang slow ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh rujuk panduan yang saya bagi di atas ni nhhas.. Insyallah boleh membantu.

      Delete
  3. hehehehe... tahniah... Murah rezeki awak... :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Dapat buat bekal untuk tampung yang mana perlu aje.

      Delete
  4. Alhamdulillah tahniah..PC pun baru saja mendaftar Nuffnang ni..moga boleh kutip ilmu dari semua sagabat bloggerlah untuk menambah rezeki daripada hobi coret mencoret ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Buat duit dengan blog ni kena rajin belajar. Boleh cuba panduan yang saya bagi tu PC.

      Delete
  5. Salam... tahniah boleh buat duit sampingan. Kak zai tak buat lagi mungkin boleh mencuba kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Boleh cuba buat akak. Insyallah boleh buat duit sampingan.

      Delete
  6. Salam ziarah...
    Wah masyukkk .... memang boleh buat duit dengan blog asal kita bersedia nak belajar teknik yang betul

    ReplyDelete
  7. jom.. sama2 tambah pendapatan...

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan