Cash Out Nuffnang RM105

2014-11-14

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Cash Out Nuffnang RM105. Agak sibuk sikit minggu ini. Hari ni Nuffnang dah sampai target. Lebih daripada RM100 jadi saya ambil keputusan untuk cash out dan nikmati hasil buat duit dengan blog bersama nuffnang ni. Hari ni saya cash outkan hasil sekian lama kumpul-kumpul dapatlah RM105.09 dengan nuffnang. Siapa nak bagi mudah-mudah duit macam ni kan. Usaha tangga kejayaan. Alhamdulillah berhasil dan tercapai juga targetnya. Dapat RM100 dengan Nuffnang ni.

Cash Out Nuffnang RM105
Cash Out Nuffnang RM105
Hasil terbesar daripada nilai cash out ni datangnya daripada CPUV Earning yang saya dapat. Pada saya dan pastinya blogger yang join nuffnang ni pun setuju. Nak dapat banyak hasil dengan nuffnang ni kena selalu dapat iklan CPUV Earning yang pihak nuffnang bagi. Dapat yang ni selalu memang best. Jika anda nak dapatkan tips untuk mendapatkan CPUV Earning ni. Anda boleh baca panduannya di sini-->>  " Tips Nak Dapatkan CPUV Earning Nuffnang "

Tapi yang lagi best jika blog kita selalu dapat  " ADVERTORIAL OPPORTUNITIES " atau pun terima entri penulisan review produk. Yang ni lagi kencang jika selalu dapat. Memang tak sakit nak dapat riban-riban setiap bulan jika selalu dapat penulisan " ADVERTORIAL" ni. Nak dapat kena jadi blogger yang glamor yea. Jika tak glamor susah sikit nak dapat.

Baiklah jika blog anda tak glamor pun tak apa. Saya lagi suka join Advertorial.MY. Ianya dibangunkan oleh anak tempatan kita dan groupnya. Memang banyak membantu blogger-blogger baru yang mahu berjinak-jinak nak dapatkan penulisan Advertorial ni.

Caranya mudah aje. Daftarkan blog anda dalam Advertorial.MY ni dan pihak pengiklan yang ingin meminta blogger menulis review tentang produk mereka akan menghubungi blogger tersebut untk penulisan review produk mereka. Advertorial.MY adalah sebagai " orang tengah" antara blogger dan pihak pengiklan.

Cara Blogger Buat Duit
Hasil dari penulisan review tersebut, blogger akan dapat duit kerana menulis review dan pihak pengiklan akan dapat hasilnya daripada penulisan review yang dibuat oleh blogger. Bayaran yang di berikan oleh pihak pengiklan tidak akan di ambil sedikit pun oleh pihak Advertorial.MY .Bayaran yang diterima milik mutlak blogger tersebut.

Bagi anda yang ingin mencuba dan merasi hasil buat duit dengan blog dengan menjadi penulis review kepada produk dan perkhidmatan. Saya sarankan anda menyertai Advertorial.MY  ni. Insyallah anda pasti akan berpuas hati.

Berminat, daftarlah dengan kasih sayang di sini--> Pendaftaran Advertorial.MY

Seronok buat kerja part time macam ni. Dapat tambah pendapatan sampingan.

Selamat berusaha kawan-kawan.

Share

17 comments:

  1. alhamdulillah
    syukur segala nikmat..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah,berkat dr hasil berblog.

    ReplyDelete
  3. salam kenal..singgah blogwalking di malam hari..
    Alhamdulillah dah boleh cash out nuffnang..saya punye entah 2,3 tahun lagi lah baru boleh cash out kot..hihih

    ReplyDelete
  4. asslmkm.. alhamdulillah..
    akk hritu cashout pun bnyk tu jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh dapat lagi insyallah..

      Delete
  5. Banyak boleh belajar dengan bro ni. Den sampai sekarang tak dapat cash out Nuffnang ni.

    ReplyDelete
  6. produk review ni mcm menarik tapi risau tak berkesempatan nak review.huhu

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    Alhamdulilah... syukur .. dan tahniah moga2 lepas nie banyak lagi earning dengan nuffnang k...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Wah. Rezeki dapat bulan ni. Moga bertambah lagi rezeki bulan-bulan seterusnya. amin

    ReplyDelete
  9. syukur alhamdhulillah..rezeki tu..

    ReplyDelete
  10. Wah... tahniah... nie jadi pendorong untuk lebih berusaha untuk post entry yang lebih bagus...

    ReplyDelete
  11. tahniah bro. InsyaAllah ada lagi menyusul nanti. bonus hujung tahun dah dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Dapat sikit-sikit Tuan DH.

      Delete
  12. alhamdulillah. rezeki tue. fyna pun x cash out lagi yang acc nuffnang punya.

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan