Potongan 94 Peratus di Lazada 11.11.14

2014-11-11

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Potongan 94 Peratus di Lazada 11.11.14. Memang gempaklah LAZADA Malaysia bagi tawaran hari ni. Siapa-siapa yang beli barang di Lazada MY hari ni dapat potongan harga sehingga 94%. Banyak ker 94 peratus tu. Mudah cerita, jika barang yang anda bei tu harga dia RM100. anda hanya perlu bayar RM6.00 aje untuk hari ni. RM94.00 lagi tu Lazada bagi diskaun. Banyakkan.

Potongan 94% Lazada 11.11.2014
Baiklah, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Kempen dinamakan Lazada's Revolution Day ini hanya ada pada hari ni aje tau. 11.11.2014 jadi kepada yang dah lama mengidam nak beli barang kat Lazada tu, bolehlah gunakan peluang ni. Banyak lagi tawaran hebat yang pihak Lazada MY bagi hari ni.

Jangan tunggu lama-lama, nanti habis stok yea. Berminat anda boleh rujuk link ini-->> Potongan 94% Lazada MY.

Lazada Malaysia

Selamat Bershopping Online kawan-kawan.

Share

10 comments:

  1. Replies
    1. Banyak yang menarik hari ni Akak Nur.

      Delete
  2. Sekarang ( 2pm) tgh sale Drypers..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Lepas ni ada yang lagi menarik.

      Delete
  3. nape 94%...nape xgenapkan 95%...hehe...

    ReplyDelete
  4. Tengok apa salahnya tapi kalau nak beli tak tahu lagilah hihi...

    ReplyDelete
  5. Tak sempat membeli pun hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan