Komisen Pendapatan ke-14 dari Ashadee

2014-10-01

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Komisen Pendapatan ke-14 dari Ashadee. Alhamdulillah dapat lagi komisen hasil buat duit dengan Ashadee. Walaupun jarang-jarang dapat tapi berbaloi lah kan dari tak dapat. Walaupun tak seberapa kira berpada dengan usaha yang dibuat. Jika rajin insyallah dapat banyak lagi. Ada orang boleh dapat hari-hari hasil buat duit dengan Ashadee ni. Saya dapat sikit-sikit jadilah. Buat tambah-tambah perbelanjaan harian.

Komisen Pendapatan ke-14 dari Ashadee
Alhamdulillah Komisen  ke-14 dari Ashadee
Masa mula-mula sertai Ashadee ni rasa susah juga nak dapat hasil. Alhamdulillah berkat usaha yang berterusan dan belajar dari panduan-panduan yang ada di internet saya mula mendapat hasil dari program buat duit dengan Ashadee ini. Yang bagusnya Ashadee ni ianya merupakan platform yang dibangunkan di Malaysia oleh anak tempatan. Berbahasa melayu serta ada juga bahasa lain. Servis dan supportnya juga pantas. Saya pernah beberapa kali bertanyakan soalan kepada team support mereka. Jawapan yang saya perolehi tak sampai 2 jam mereka dah balas. Cepatkan?

Jika anda nak merasa juga hasil buat duit dari Ashadee ni. Pihak Ashadee ada buat kelas online secara PERCUMA. Sesiapa sahaja boleh join. Kelas online tersebut dibuat dalam bahasa MELAYU.Mereka akan ajar cara-cara bagaimana anda nak dapat duit dari Ashadee ni.Satu persatu diajar. Insyallah cepat faham dan lepas kelas tersebut anda boleh mula menjana pendapatan sampingan hasil dari menyertai kelas online PERCUMA ni. Jika anda berminat, anda boleh daftar dengan memasukkan tarikh dan masa yang anda sedia nak dengar kelas tersebut.

Berminat!! Boleh daftar PERCUMA disini--->> " Kelas Online PERCUMA Ashadee " (klik sini)

Baiklah, oleh kerana ianya percuma, jadi anda kena sediakan pen dan kertas yea. Masa mereka buat kelas tu anda boleh tulis ilmu dan isi-isi penting yang mereka ceriatakn nanti. Jangan tak tulis pula,kelas PERCUMA ni ramai yang nak join. Jadi kena manfaatkan betul-betul. Rasanya tempat terhad. Jadi kelas ni kira siapa cepat daftar, dia yang akan dapat. Untung dapat dengar terus sendiri daripada mereka. Nanti pakat-pakat daftar yea. Saya pun masa mula buat duit dengan Ashadee ni, belajar dari kelas Percuma mereka ni juga. Daftar segera sebelum kelas penuh yea. Anda boleh daftar disini cepat-cepat--->> " Kelas Online PERCUMA Ashadee "(klik sini)

Selamat maju jaya. Seronok buat kerja sambilan macam ni. Lama-lama boleh buat kerja dari rumah aje.

Share

15 comments:

  1. wahhh besnyer... tahniah.. rezeki lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Dapat sikit-sikit aje Akak. Boleh cuba juga nanti.

      Delete
  2. Tahnia bro, bukan senang nak dapat tu..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak. Boleh cuba juga nanti.

      Delete
  4. Kakak rasa dari side-income melalui blog dah banyak dah yg diperolehi ye. Itulah berkat rajin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba juga Kakak. Insyallah ada rezeki hasil dari blog juga.

      Delete
  5. bestlh tuan blog

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah..moga rezeki terus bertambah ya..

    ReplyDelete
  7. wahh..ada kelas online lagi tu.

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan