Buat Kerja Di Rumah

2014-08-26

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Macam Mana Nak Buat Kerja di Rumah. Hari ini Mail tanya saya, macam mana nak buat kerja di rumah. Duduk rumah dan cari duit, tak perlu ke pejabat. Kata dia mesti seronok jika kita duduk di rumah dan boleh buat duit. Mudah cerita buat kerja di rumah.

Buat Kerja Di Rumah, jobdirumah
Buat Kerja Di Rumah
Saya bagitahu mudah sahaja. Buat kerja yang boleh dapatkan duit dari rumah. Sekarang dah zaman IT macam-macam kerja boleh buat dari rumah. Antara kerja yang paling mudah nak buat adalah dengan buat kerja dari Portal Kerja Online Jobdirumah.

Macam mana nak dapat duit dengan Jobdirumah?

Tanya Mail macam mana nak dapat duit dengan Jobdirumah? Saya kata mudah sahaja, macam ni saya cerita langkah-langkah dia :-

1) Mula-mula daftar dengan Portal Kerja Online Jobdirumah --->> Daftar Jobdirumah (daftar disini)

2) Setelah mendaftar, pihak jobdirumah akan bagi panduan bertulis dan video tutorial sebagai panduan untuk anda buat kerja dan dapat duit melalui Portal kerja online jobdirumah. Baca betul-betul dan ikut arahan yang diberikan.

3) Setiap hari pihak jobdirumah akan hantar email kekosongan kerja yang terdapat dalam Jobdirumah.

4) Daripada email tersebut, pilih kerja yang anda rasa boleh buat dan mampu buat. Nasihat saya, mulakan dengan kerja yang mudah dahulu. Ini adalah contoh kerja jobdirumah.(klik sini).

5) Mohon kerja tersebut seperti panduan yang diberikan oleh pihak jobdirumah kepada anda.

6) Dah dapat kerja tersebut. Buat kerja sebaik mungkin. Tunjukkan kesungguhan anda untuk menyelesaikan kerja yang anda dapat. Tak mustahil mereka akan cari anda lagi untuk kerja-kerja akan datang kerana anda buat kerja dengan sempurna dan terbaik. Setelah selesai hantar kerja yang anda buat dan pihak majikan akan bagi upah atas kerja yang dibuat.

7) Setelah dapat upah atau gaji, mulakan balik proses dilangkah 3-6 di atas, lakukan proses ini untuk dapatkan kerja-kerja seterusnya.

Nasihat saya kepada anda untuk buat kerja di rumah?

1) Baca betul-betul dan ikut panduan yang diberikan oleh pihak jobdirumah kepada anda.
2) Buat kerja yang mudah dahulu. Dah biasa baru buat kerja yang susah dan mencabar. Ada juga kerja mudah dibayar dengan harga yang MAHAL. Kena pandai cari.
3) Jangan TAMAK. Takut anda tak ada masa nak siapkan kerja jika anda mohon dan dapat banyak kerja. Jika anda rasa ok baru boleh mohon kerja dengan banyak.
4) Buat kerja ikut kemampuan anda.

Jika berminat nak buat kerja di rumah. Anda kena daftar dan dapatkan ID anda bagi melayakkan anda menerima email kerja kosong dari pihak jobdirumah setiap pagi. Daftar di sini--->> Daftar Jobdirumah (klik sini)

Selamat menjana pendapatan sampingan dengan Jobdirumah kawan-kawan. Memang seronok dapat buat kerja di rumah dengan Portal Jobdirumah.
Sumber gambar 

Share

16 comments:

  1. Singgah menabung kt sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasiha akak. Selamat bekerja.

      Delete
  2. Jobdirumah ni produk malaysia ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Ianya produk Malaysia. Jom sertainya jika berminat nak bekerja di rumah SP.

      Delete
  3. Kalau kakak jobdirumah tu masak, cuci baju, mop lantai hihi...
    Job DiRumah yg ini entah bilalah kakak mampu nak buat. Tunggu pencen kot haha...

    (gurau dik...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa. kerja di rumah kakak pun dah ada tu, Jika nak tambah lagi baru boleh cuba.hehe. Untung buat kerja di rumah macam ni kakak. ramai yang dah berjaya dengannya.

      Delete
  4. Wahhh best ni dpt keja sendiri Kat umah x payah susah2 masuk ofis hr2 mcm sy ni..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu CT. Ramai juga yang buat kerja di rumah ni dah bekerja macam biasa di pejabat. Waktunya boleh di tuntukan. ramai dah berjaya dengan jobdirumah ini.

      Delete
  5. mmg best kerja dirumah.. bila2 boleh keluar kemana sahaja. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Hairul. Jom sertainya. Masyuk juga buat kerja di rumah ni.

      Delete
  6. Replies
    1. Kerja rajin-rajin baru jadikan. :-)

      Delete
  7. Menarik. Apa yang penting, perlu ada access to Internet... :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik buat kerja macam ni Izni.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan