Anak Gajah Yang Mendapat Jutaan View

2016-08-24

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Wordless Wednesday- Anak Gajah Yang Mendapat Jutaan View. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen. Saya buat entri ni bolehlah mengurangkan aktiviti menulis dalam blog hari ini

Anak Gajah Yang Mendapat Jutaan View, Instagram
Anak Gajah Yang Mendapat Jutaan View - sumber
Anak Gajah Yang Mendapat Jutaan View. Yea, hari ni rasa berminat nak letak gambar gajah ni aje. Gajah ni bukan sebarang gajah, gajah ni ada tarikan tersendiri. Setakat entri ini ditulis. Jumlah pelawat yang datang tengok gambar gajah ini dah LEBIH 3 juta view(3 000 000). Banyak ker sikit anda boleh kira sendiri kosong yang ada dibelakang nombor 3 tu. Dijangka akan naik lagi jumlahnya dalam beberapa hari lagi.

Apa yang saya nak kongsikan di sini. Sebenarnya gambar ini memainkan peranan yang besar kepada tarikan sesuatu benda atau keadaan. Jika gambarnya menarik, tak mustahil ramai yang datang berpusu-pusu melihat gambar tersebut.Walaupun ianya hanyalah satu gambar yang ringkas sahaja.

Inilah salah satu cara pengiklanan melalui instagram yang pakar-pakar bisnes online mahupun offline lakukan. Dengan instagram sahaja. Mereka mampu mencapai sasaran jualan dalam angka ribuan ringgit malah jutaan ringgit hanya dengan menggunakan gambar dan sedikit penerangan ringkas tentang gambar-gambar tersebut.

Bagi anda yang ada instagram mahupun yang tak ada instagram. Berminat nak meletupkan jualan melalui produk mahupun perkhidmatan yang anda pasarankan melalui instagram ini. Belajar dan galilah ilmu dengan Panduan Jualan Dengan Instagram (klik sini) ini.

Dapatkan panduan lengkap instagram ini bagi menambahkan pendapatan hasil dari perniagaan yang telah anda ceburi. Berbaloi belajar dari panduan ini. Boleh rujuk panduannya  di sini-->>  Letupkan Jualan di Instagram (klik sini)

Hasilnya pasti diluar jangkaan anda. Selamat berusaha, siapa yang berusaha, insyallah berjaya.
Jom buat duit dengan instagram!
Share

15 comments:

  1. mmg comei anak gajah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel, sebab tu agaknya sampai dapat 3juta lebih view gambar gajah ni. Tak pun sebab oner gambar ni memang pandai tarik perhatian untuk orang lain view sampai banyak macam tu.

      Delete
  2. gamba anak-anak binatang memang comel.
    lagi lagi anak beruang

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak beruang?? Jika gambar anak gajah ni klasik agaknya.

      Delete
  3. Anak gajah tu sedang bergembira... Credit untuk juru gambar yang berjaya mengambil gambar yang hebat itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Nampak gaya macam tengah gembira anak gajah tu.

      Delete
  4. MMG PANDAI / KREATIF YG MEMBIDIK GMBR TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik gambarnya. Boleh belajar juga akak.

      Delete
  5. Hebat..dalam satu gambar blh menceritakan pelbagai kisah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasih anak gajah yang comel kali ni.

      Delete
  6. memang comel... haha... menggeramkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang comel anak gajah ni. Sebab tu ramai yang suka tengok agaknya.

      Delete
  7. Dari gambar terserlah kegembiraan anak gajah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya anak gajah tu nampak ibu dia kot. Tak pun nampak makanan.

      Delete
  8. Apa yg menarik sangat gajah tu ye PM sampai dpt jutaan view... kalau pandangan mata mak yg tak berapa nak seni ni....apalah sangat dgn gambo gajah tgh jalan tu....

    Org seni mmg aneh betullah hihi...

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan