Dapat Cek Pertama Dari Nuffnang

2015-02-06

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Dapat Cek Pertama Dari Nuffnang. Akhirnya dapat juga hasil buat duit dengan Nuffnang ni. Walaupun tak banyak macam otai-otai nuffnang ni dapat banyak ni pun syukur Alhamdulillah. Sebenarnya cek ni dah lama masuk dalam akaun saya. Dah habis juga hasil pertama dengan nuffnang ni. Sekarang ni dalam proses nak dapatkan hasil kedua pula. Tunggu yea.

Dapat Cek Pertama Dari Nuffnang
Yang pertama ni dapat RM104 lebih. Jika diikutkan dapat RM50 dah boleh cash out, Tapi yang pertama ni rasa gatal tangan sikit nak biar cecah tiga angka dulu. Rasanya yang akan datang tak tahu nak ambil waktu bila. Nak tunggu dapat RM50 ataupun tunggu cecah tiga angka balik. Semuanya masih dalam perancangan lagi.

Kepada yang belum pernah ambil hasil duit online dengan nuffnang ni. Saya nasihatkan anda cash out hujung bulan. Sebabnya pihak nuffnang akan proses permintaan cash out anda setiap hujung bulan. Walaupun anda request pada minggu pertama dalam mana-mana bulan. Mereka tetap proses hasil tersebut pada hujung bulan tersebut. Harap anda faham. Jadi prosesnya agak lama.  Nak selamat dan cepat dapat hasil cash out, anda kena buat proses tersebut pada setiap hujung bulan.

Hari ni dari blog pribadi dah boleh masukan iklan dari nuffnang atau pun dari syarikat lain. Letaklah iklan tersebut dibahagian sisi dan bawah blog. Hasil daripada iklan-iklan tersebut boleh menambahkan pendapatan sampingan setiap orang daripada kita yang mempunyai blog.

Bagi anda yang ingin mendapatkan hasil dan berjinak-jinak nak dapat income dari blog ni. Anda boleh jadikan panduan "Teknik Sebenar Buat Duit Dengan Blog" ini sebagai rujukan. Di dalamnya terdapat panduan dan juga cara-cara nak dapat income dari nuffnang dan bermacam kaedah nak jana pendapatan online. Cuba jangan tak cuba yea.

Kepada anda yang nak belajar dan dapat hasil dari penulisan review produk dengan blog anda. Anda juga boleh berdaftar dengan Advertorial.my ini. Lepas daftar tunggu panggilan review produk dari pihak pengiklan. Dah dapat, buat penulisan review anda dengan sebaiknya. Dapat buat penulisan review nanti jangan lupa belanja saya juga tau.Berminat anda boleh daftar dengan penuh kasih sayang disini-->> Advertorial.my

Selamat maju jaya kawan-kawan.

Share

22 comments:

  1. Alhamdulillah...

    Dah lebih dua tahun kakcik tak dapat nak tebus dari Nuffnang sebab tak cukup2 amaunnya walaupun sebelum itu pernah tebus dalam RM450.00...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat kak cik pernah dapat macam tu. Insyallah akan ada rezeki lagi. Kena gandakan usaha.

      Delete
  2. Tahniah PMDR..acik dulu cecah je 50 terus tebus..tapi yang kali ni..nak sampai 10 ringgit pun lama sangat..tak sampai2 lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Insyallah nanti akan ada rezeki acik pula.

      Delete
  3. Tahniah... berapa lama kumpul baru dapat 3 angka tu? hehehehe... teman pun baru je dapat cek dari Nuffnang, hasil tuaian selama 6 bulan... cash out hujung december lepas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama juga. Harap-harap yang akan datang tak lama macam yang pertama ni.

      Delete
  4. alhamdulillah tahniah...byk tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Masih belajar nak dapat macam ni setiap bulan..huhu.

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki berblog yg tanpa diduga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Harap-harap lepas ni akan ada rezeki lagi.

      Delete
  6. bulan dec lepas ada cashoutkan..tapi tak sampai2 cek tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah nanti sampai tu akak. Cuba call jika nak tahu cepat.

      Delete
  7. banyak la tu.. hana xcecah 3++ lagi nih.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul lama-lama, rajin update blog insyallah nanti bertambah Hana.

      Delete
  8. tahniah :)

    nice sharing..salam perkenalan

    ReplyDelete
  9. wah tahniah2!!!
    bleh blanje kepsi ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Baru pertama kali. Boleh lah tampung belanja sikit-sikit.

      Delete
  10. kak jengah nuffnang..1st time tu, ada dalam RM80++. haha, nanti rujuk sini camna nak cashkan sebab PMDR kata kena tunggu hujung bulan. ke nak kumpul lagi ek..hihi

    ReplyDelete
  11. Tahniah! 1st time sy pernah cash out Rm300 lebih.. tp, mak aiii.. 4 tahun! hahahaaha

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan