Lazada Malaysia Tawar RM25 Voucher!!

2014-10-22

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Lazada Malaysia Tawar RM25 Voucher!!. Lazada Malaysia akan memberi Voucher percuma bernilai RM25!!. Ianya diberikan bagi setiap pembelian yang dibuat minimum RM150.

Voucher ini valid sehingga 26 Oktober 2014 ini. Bagi mendapatkan maklumat tersebut. Anda boleh lihat pada LINK INI atau pun rujuk gambar di bawah ini.

Lazada Malaysia Tawar RM25 Voucher!!
Selamat bershopping online. Jimat masa dan wang anda shopping di Lazada. Tawaran separuh harga pun masih berjalan.

Lazada Malaysia

Apa cerita kawan-kawan yang bakal menempuh  Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik M41 pada 1 November nanti. Harap-harap ramai yang berjaya kali ni.

Share

4 comments:

  1. Terbaiklah tawaran lazada ni. Nak beli jugalah. Dapat berjimat macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Boleh berjimat jika beli masa ada tawaran macam ni.Tak perlu nak bersesak pergi kedaikan.

      Delete
  2. pd sesiapa yg berminat silakan.... knor tk puas shopping online ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka beli kat lazada sebab mudah dah jimat aje akak. Mereka hantar pun cepat sekarang ni. Berbeza dengan awal-awal dulu. Sekarang ni penghantarannya cepat.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan