Dapat RM9.40 dengan 8Share

2014-09-05

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Dapat RM9.40 dengan 8Share. Alhamdulillah hari ini dapat lagi RM9.40 dengan 8Share. Tak sia-sia borkongsi cara buat duit dengan 8share ini. Jika dapat hari-hari macam ni kan best. Nanti boleh nak "cash out" buat beli burger. Sedap makan buger :-)

Buger yang sedap..nyam... 
Buat duit dengan 8share?
Saya nak cerita sedikit  maklumat tentang 8share ini.Ianya iklan yang berkongsepkan PPC. Pay Per Clik. Orang klik kita dapat komisen. Biasanya RM0.20 untuk satu uniq klik.

Ada macam-macam iklan. Jika anda tengok yang saya dapat tu macam-macam. Ada yang dah dapat RM0.60, RM0.80 dan ada yang dah dapat RM5.40. Bergantung kepada jumlah klik yang kita dapat.

Dapat RM9.40 dengan 8Share
Nak dapat klik ini mudah sahaja. Kongsikan iklan tersebut dalam facebook,twitter, email, blog atau apa sahaja medium sosial yang anda ada. Maksimum yang anda boleh dapat untuk satu iklan adalah RM10.00. 

Jika sahari dapat RM10. Lima hari dah dapat RM50. Minimum jumlah pengeluaran dalam akaun anda adalah RM50. Bila dah cukup RM50 anda boleh cash out hasil buat duit dengan 8Share ini. Berminat? Ada boleh daftar PERCUMA disini-->> Daftar 8Share.

Mudah sahaja nak sertainya 8Share
Masa mula-mula saya nak sertai 8Share ini rasa malas juga. Takut kena bayar dan macam-macam lagi. Tapi bila dah tahu ianya PERCUMA saya pun sertainya.

Apa yang best dengan 8share ni lagi, bila kita daftar. Mereka terus bagi RM1 dalam akaun kita. rasanya mereka bagi ini sebagai semangat untuk kita teruskan buat duit dengan 8share ni.

Bila dah dapat. Saya mula buat dah hasilnya. Saya dah dapat cash out 8share. Maknanya saya dah dapat RM50 pertama.

Oklah, jika nak buat duit dengan blog ini mudah sahaja, kita kena fokus dan teruskan berusaha. Jangan buat separuh jalan. Nanti tak dapat hasil.

Jika anda berminat nak buat duit dengan 8share ini.Anda boleh daftar Percuma disini--->> Daftar 8Share.

Salam Jumaat kawan-kawan. Banyakkan berselawat di hari yang berkat ini. Sambil-sambil buat kerja di rumah atau di pejabat sambil tu juga kita berselawat. Akan ada keberkatan insyallah.

Share

14 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak. Boleh cuba daftar jika nak buat duit juga dengan 8share ini Knor.

      Delete
  2. akak pun dah pernah cashout kan sekali..menanti kali kedua pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea ker. Alhamdulillah. seronok kan akak :-)

      Delete
  3. Join la kawan2, saya baru req RM440 isnin lalu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang terbukti boleh buat duit kan :-)

      Delete
    2. Payout dah masuk kedlm akaun. 8share mmg terbaik dan pantas..:)

      Delete
    3. Betul tu. Seronok buat 8share ni. :-)

      Delete
  4. tahniah...dah lama tak main 8share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba aktif baik. Untung buat duit dengan 8share.

      Delete
  5. Tahniah... at least boleh menambah pendapatan... walau pun sedikit, tapi ok lah tu kan... siapa yang nak bagi RM50 kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Sekejap aje jika kena caranya nak dapat RM50 ni. usaha tangga kejayaan.

      Delete
  6. konsep dia memang mudah sangat :-) lagi seronok bila kita dapat tengok berderet2 RM0.20 masuk kat akaun kita tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Cuma sekarang dah berubah sedikit view dia. Lagi mudah dan jelas nak tahu dapat dari mana.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan