CPUV Earning Nuffnang-Oldtown True White Coffee

2014-07-07

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
CPUV Earning Nuffnang-Oldtown True White Coffee. Alhamdulillah hari ini buka nuffnang tengok masuk lagi CPUV Earning Nuffnang. Semakin hari semakin bertambah pendapatan dalam akaun nuffnang. Seronok buat duit dengan blog dan beriklan dengan nuffnang. Jika sebelum ini dapat CPUV Earning Nuffnang - Whisper Mesh & Cotton. Kali ini dapat dari Oldtown pula. Semakin hari semakin bertambah. Terima kasih kepada nuffnang dan syarikat yang sudi beriklan di blog ini.

CPUV Earning Nuffnang-Oldtown True White Coffee, nuffnang,
CPUV Earning Nuffnang - Oldtown True White Coffee
Nampaknya tak sia-sia letak iklan nuffnang dalam blog. Semakin hari semakin bertambah pendapatan dalam akaun nuffnang. " Tips Nak Dapatkan CPUV Earning Nuffnang " banyak membantu. Kena cuba buat apa yang ada dalam tips tersebut. Bagi anda yang belum cuba lagi saya cadangkan ada cuba tips-tips tersebut dan lihat hasilnya. Insyallah lepas anda dapat buat semua ini, insyallah ianya akan berhasil untuk menggoda lebih banyak CPUV Earning Nuffnang masuk dalam blog anda.

Berbalik kepada CPUV Earning Nuffnang-Oldtown True White Coffee kali ini. Ianya datang daripada Old Town White Coffee Malaysia. Bagi anda yang nak tahu lebih lanjut lagi tentang produk terbaru daripada syarikat kopi yang terulung di Malaysia ini. Anda boleh lihat pada ruangan iklan yang terdapat di dalam blog saya ini.

Bagi anda yang tidak tahu apa itu Old Town White Coffee Malaysia. Anda boleh dapatkan maklumat terperinci di dalam laman web dan facebook mereka di bawah ini.

Website: Oldtown Coffee
Facebook : OldTownWhiteCoffeeMalaysia

Di dalam Old Town White Coffee bermacam-macam juadah makanan disediakan. Bagi penggemar kopi tegar. Di sinilah anda boleh menikmati keenakkan kopi yang berasal daripada bandar Ipoh. Rupanya ianya berasal dari Ipoh sahaja. Bermula dari kedai minum biasa berubah menjadi tempat untuk menikmati rasa kopi yang enak. Bersempena bulan Ramadhan ini juga pastinya terdapat juga buffet ramadhan. Saya pun rasa nak singgah juga nanti di Buffet Ramadhan Casa Ombak. Berbagai-bagai tawaran yang menanti pengunjung yang datang berkunjung di sana. Ada masa nanti kita singgah ramai-ramai.

Bagi anda yang dah merasa Oldtown True White Coffee ini. Boleh kongsikan kisah anda di sini juga. Nak juga tahu rasanya sebelum sampai kesana. Bagi anda yang teringin nak dapatkan pendapatan sampingan dengan blog ini. Saya nasihatkan anda cuba lagkah demi langkah. Saya pun masih belajar mendalami ilmu untuk buat duit dengan blog ini. Langkah selamat nak belajar adalah dengan berguru. Disini saya nak kongsikan maklumat yang berguna jika anda ingin mendapatkan ilmu dengan cara yang betul dan berguru. Insyallah dengan sedikit pelaburan yang anda berikan membolehkan anda mendapat hasil yang berganda selepas ada tahu semua ini. Dapatkan tips dan panduan " Rahsia Penulis". Tiada rahsia lagi selepas pendedahan ini. Salam Ramadhan.

Share

15 comments:

  1. Lama kakak tak singgah di Old Town White Coffee. Ada pulak Old Town True White Coffee pulak ye atau iklan aje ni.

    ReplyDelete
  2. Yang Old Town True White Coffee baru akak. Boleh cuba rasa nanti :-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. masuk lagi ye PMDR..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk sikit-sikita aje Nur hayati. Akak pun dapat jugakan?

      Delete
  4. byk le masukkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada banyak sangat. boleh sikit-sikit buat bekal raya nanti..

      Delete
  5. Tahniah. Raya ni boleh g old town

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah raya nanti boleh rasa kopi old town :-)

      Delete
  6. saya belum cuba lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah lepas ini boleh cuba iklan dengan Nuffang yea.

      Delete
  7. banyak dah cawangan Old Town White Coffie ni kan..

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan