Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak

2014-07-09

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak. Pasti ada yang perasan dengan tajuk yang saya tulis ini. Berkenaan dengan Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak. Contest ini berlansung dalam bulan Ramadhan. Sesiapa yang nak sertainya peluang masih lagi terbuka. Saya pun dah sertainya, orang kata boleh dapat duit raya jika menang dalam kategori yang dipertandingkan. Namum nampaknya macam jauh sahaja nak menang. Semua blogger yang sertainya hebat-hebat. Saya sertainya juga sahaja nak belajar-belajar nak asah bakat yang ada.

Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak, Buffet Ramadhan Casa Ombak
Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak
Hadiah yang ditawarkan cukup lumayan. Menurut penganjur Akak Akma Omar hampir RM3000 untuk keseluruhan hadiahnya. Namun akan ada pecahan untuk semua pemenang. Siapa yang bertuah nanti akan dapat hadiah yang bakal diberikan. Pertandingan ini terdiri daripada dua kategori iaitu kategori pertama tentang Review Buffet Ramadhan Casa Ombak dan yang kedua mengenai SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak. Hanya satu entri yang perlu ditulis dan anda akan layak untuk sertai pertandingan Buffet Ramadhan Casa Ombak tersebut.

Macam mana nak menang terpulang kepada kebolehan masing-masing. Jika tak cuba kita tak akan tahukan. Jadi nak tahu kena cuba. Bagi kategori review tentang Buffet Ramadhan Casa Ombak ini saya rasa kena cerita apa yang menarik tentang Buffet Ramadhan Casa Ombak. Cerita bagi ada rasa tertarik kepada sesiapa yang baca review yang dibuat dan orang yang baca tersebut rasa terpanggil nak pergi berbuka di Buffet Ramadhan Casa Ombak. Boleh ker macam tu? Bagi kategori SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak pula yang ini kena buat lagi hebat. Bagi yang rasa hebat dan nak cuba asah kebolehan SEO, mereka boleh gunakan Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ini sebagai cabaran. Terutamanya mereka-mereka yang dah banyak belajar tentang teknik SEO. Masa ini anda boleh tunjukkan kebolehan anda dalam SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Kepada yang nak sertai contest ini bolehlah berbuat demikian. Penyertaan masih lagi dibuka. Buat entri berkenaan Buffet Ramadhan Casa Ombak lepas tu hantar penyertaan anda. Keputusan akan diumumkan sebelum Raya. Inilah masanya nak kumpul duit raya banyak-banyak. Bagi yang nak sertainya. Anda boleh lihat dalam entri yang saya kongsikan ini--->> Buffet Ramadhan Casa Ombak
Selamat berusaha kawan-kawan.

Share

9 comments:

  1. Semoga sukses untuk Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ni bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih DH. Macam susah aje nak menang. Semua peserta hebat-hebat.

      Delete
  2. semoga maju dn bertambah maju jaya..kak doakan yg terbaik

    ReplyDelete
  3. Harap-harap berjayalah hendaknya dengan contest ini. Insyaallah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Tuan Shubhi tak join ker Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak?

      Delete
  4. Waaa.. gud luck ye.. moga ada rezeki utk menang.. mna tahu kan.. dah lma x join contest ni..

    ReplyDelete
  5. Contest Seo Buffet Ramadhan Casa Ombak semakin sengit, peluang nak menang semakin sukar. Apapun dah cuba sedaya upaya, moga boleh menang kategori review terbaik ke? Semoga berjaya buat semua peserta.

    ReplyDelete
  6. Teman banyak terima invitation dari partner untuk berbuka puasa di hotel... tapi entah lah, tahun teman agak keberatan nak turut serta...

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan