Jambatan Berdekatan Putrajaya Runtuh

2013-02-28

Assalamualaikum.

Petang ni saja nak berkongsi sedikit info. Ada satu jambatan runtuh sebelum ke tol Putrajaya.Katanya berdekatan dengan  Exit Pusat Sains Selangor sebelum Tol Putrajaya.
Jambatan runtuh ini juga adalah laluan menghala ke putrajaya dari Tol Lebuhraya Elite.


jambatan ke putrajaya runtuh, jambatan putrajaya
Gambar 1 : Jambatan ke Putrajaya Runtuh 
Gambar 2 :Jambatan ke Putrajaya Runtuh
Gambar 3 :Jambatan ke Putrajaya Runtuh


Harap-harap tak ada yang cedera dan masalah ini dapat di atasi dengan segera dengan mengadakan jalan alternatif bagi mengelakkan kesesakan lalulintas di kawasan tersebut.




Share

16 comments:

  1. Ya Allah...camne leh runtuh plak tu. Hmm biasa projek kos tinggi. kos buat tinggal ciput dah di sedut. hasilnya begini..

    no komennnnnnn!!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. masih belum di ginakan lagikan..

    macam2 spekulasi..emmm

    ReplyDelete
  4. tak guna lagi dah runtuh ke !

    ReplyDelete
  5. jawab jangan tak jawab..

    ReplyDelete
  6. Ni yg suspen lalu fly over ni...akk belum baca paper, baru tau..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah xder kemalangan jiwa...

    ReplyDelete
  8. biar betul... sampai macam tu sekali... hmmm macam tak percaya jer

    ReplyDelete
  9. syukur la takde kemalangan jiwa kan

    ReplyDelete
  10. gerun pulak tgk .td ada aca kat blog kak ema..
    jom la join

    ReplyDelete
  11. Siapalah contractornya. Apa tindakan!! Nak PRU ni jgn main-main.

    ReplyDelete
  12. Nasib baik belum dibuka untuk pengguna...pembaziran kos....

    ReplyDelete
  13. tiada kecederaan ..tp semua pihak yg terlibat kena bertanggungjawab lah..nie amanah berat..tak boleh pandang mudah ..

    ReplyDelete
  14. Terima kasih sbb singah santai leeza....
    ni buat kunjungan balas.....

    ReplyDelete
  15. nasib xda kemalangan yg berlaku..

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan