3 Bunga Mawar Cantik Pilihan Google

2017-07-19

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Wordless Wednesday-Bunga Mawar Cantik Pilihan Google. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen. Saya buat entri ni bolehlah mengurangkan aktiviti menulis dalam blog hari ini.

Bunga Mawar Cantik, Bunga Mawar,
Bunga Mawar Cantik
Bunga Mawar Cantik, Bunga Mawar,
Bunga Mawar Cantik
Bunga Mawar Cantik, Bunga Mawar,
Bunga Mawar Cantik
Dah jadi kebiasan saya juga. Walaupun entri tanpa kata. Saya akan tulis juga beberapa ayat untuk kita sama-sama fikir.

Bunga Mawar Cantik Pilihan Google. Cantikan gambar-gambar bunga mawar pilihan pak cik google. Tak percaya. Cuba pergi kat link google ni "Bunga Mawar Cantik"

Cuba bayangkan sekejap?

Macam mana Allah SWT nak pilih Hambanya masuk syurga?
Boleh bayang tak?
Allah tak pilih cantik atau hensem seseorang tu
Jika Allah SWT pilih macam tu tak adillah.
Mesti ramai yang tak sempurna tak akan terpilih kan?
Kurang sana, kurang sini.

Allah SWT pilih dari segi IMAN dan AMAL seseorang.
Berusahalah untuk kita jadi "Cantik" dan "Hensem" pada pandangan Allah SWT.
Semoga kita menjadi manusia terpilih dan istimewa di akhirat kelak.
Menjadi penghuni syurga Allah SWT. Kediaman asal kita yang kekal abadi.
Wallahulam.

Kongsikan entri "Bunga Mawar Cantik Pilihan Google" dengan rakan media sosial anda juga. Terima kasih.

Share

5 comments:

  1. Cantik2 bunga mawar tu.
    Semoga amal dan iman kita secantik2nya juga.

    ReplyDelete
  2. Mawar mmg selalu dikaitkan dgn cantik.

    Berusaha utk cantik pada pandangan Allah insyaallah akan cantiklah pada pandangan manusia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama bercuti nampak PM hihi...

      Delete
  3. cantiknya... bila bunga mawar merah berlatar belakangkan hitam nampak menonjol

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan