CPUV Earning Nuffnang September

2015-09-11

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
CPUV Earning Nuffnang September. Alhamdulillah selepas hujung bulan Ogos hari tu saya cash out nuffnang. Kali ini nak cerita yang bulan September pula. Bulan ini bulan Raya Haji. Tak lama lagi Hari Raya AidilAdha. Sekejap betul masa berlalu. Rasa baru aje raya puasa dah nak raya haji pula. Inilah waktu akhir zaman. Sejam tak rasa apa dah, pejam celik pejam celik dah habis sejam.

Keberkatan waktu kena manfaatkanya betul-betul. Jika tak kena cara waktu boleh potong kita. Betul ker macam tu?

CPUV Earning Nuffnang September
CPUV Earning Nuffnang September
Baiklah, nak cerita CPUV Earning Nuffnang September dah melencong ke lain pula. Alhamdulillah masih ada rezeki lagi hasil dari buat duit melalui blog bersama pakcik nuffnang. Nak kata susah tak ada susah sangat, nak kata senang pun macam tu juga tak adalah sanang sangat. Yang penting rajin berusaha. Insyallah dapat hasil.

Saya masih menunggu cek dari pak cik nuffnang yang cash out hari tu. Belum sampai lagi, ada rezeki boleh dapat sebelum raya haji jika lambat. Kena tunggu lepas raya.

Berbalik kepada CPUV Earning Nuffnang ini. Apa yang perlu dijaga bagi nak dapat CPUV Earning Nuffnang yang kerap adalah trafik blog. Nak dapat trafik yang cantik ini semestinya kena selalu update blog. Jika tak ada idea nak update blog. Cerita aje apa-apa cerita yang anda rasa bermanfaat untuk diceritakan. Nak dapat idea jadi penulis blog yang hebat. Boleh rujuk panduan penulis blog ini. Dalam ni dia cerita semua macam mana nak jadi penulis yang hebat.

Update blog satu cara, ada lagi cara mudah nak dapat trafik blog. Caranya agak mudah jika tahu nak buat. Jika tak tahu boleh belajar. Cara ini ramai blogger-blogger guna untuk dapatkan trafik dengan mudah datang ke blog mereka. Jika anda nak tahu boleh belajar dah buat cara ini. Insyallah berhasil. Nak tahu boleh belajar kat sini-->> Trafik Blog Percuma

Saya tak nak cerita panjang. Jika nak dapat hasil kena buat kerja. Insyallah rajin berusaha akan dapat hasilnya.
Share

16 comments:

  1. Kakcik baru tebus kutipan dari Nuffnang. Adalah sedikit selepas bertahun mengumpul... jadilah. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Ok macam tu Kakcik, dapat hasil dari blog memang seronok.

      Delete
  2. rasanya semenjak dua menjak nie... iklan nuffnang di blog YB dah macam biskut, kejap ada lama pulak menghilang.

    Tahniah kepada tuan blog... semakin bertambah pendapatan online..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Terima kasih yangbaik. Boleh cuba tips yang saya kongsikan. Insyallah berjaya dapat hasil nanti.

      Delete
  3. Waahhh... banyak tu
    Alhamdulillah duti yg dtg bergolek tanpa ditunggu ni.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah kutip kat Nuffnang pun.....dah boleh kutip dah kalau ikutkan.....
    Kata org jgn dibiarkan lelama kang hilang betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Boleh kutip jika dah masuk banyak nanti. Boleh ikut tips yang saya kongsikan dalam entri ini.

      Delete
  5. Wahhh, tahniah ye...memang masyukkk lah kalau macam ni punya berderet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serook bila dapat hasil macam ini. Boleh cuba juga tips yang saya kongsikan jika nak dapat banyak dengan nuffnang akak.

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih. Boleh cuba tips di atas juga Khairin

      Delete
  7. Saya pun baru tebus tapi masih belum dapat.. eemm.. masih menunggu dan menunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah nanti sampai jika tak ada apa-apa masalah.

      Delete
  8. Tak pernah keluar duit Nuffnang PM walaupun dah boleh cash outkan....
    Biar jerlah dulu....kata org kalau simpan lelama boleh hilang ye ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ini saya tak pernah dengar lagi hilang. Jika rasa nak merasa. Keluarkan dulu. Nanti simpan balik. Baru ada semangat nak berblog lagi..

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan