Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah

2012-12-27

Assalamualaikum.

Alhamdulillah hari ini dapat juga saya masukan senarai Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah blog ini. Maaf kerana lambat update SEGMEN BLOGLIST POKOK MANGGIS DEPAN RUMAH. Terlebih dahulu saya mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi menyertai segmen ini.

Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah, pokok2u
Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah 

Hampir 40 Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah yang saya telah masukan ke dalam senarai Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah. Penyertaan dari kawan-kawan amat menggalakan, terima kasih saya ucapkan. Kepada yang tidak berjaya mungkin dapat melihat kembali segmen yang dibuat. Maaf sekiranya saya ada tertinggal atau dengan sengaja saya tidak masukan mereka ini didalam senarai Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah. Mungkin kita dapat melihat sendiri kesungguhan mereka untuk menyertai segmen ini.

Maaf dengan gambar yang saya tidak dapat print screen sepenuhnya, anda boleh melihat ke semua senarai Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah yang terdapat pada ruangan Bloglist Pokok2u didalam blog saya pada bahagian sisi kanan.

Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah, pokok2u, segmen
Bloglist Pokok Manggis Depan Rumah 

Selepas ini mudah untuk saya nak jalan-jalan ke blog kawan-kawan. Sekiranya  kawan-kawan memasukan blog saya di dalam ruangan bloglist  kawan-kawan. Sila tinggalkan komen di sini. Insyallah nanti saya akan memasukan blog kawan-kawan didalam Bloglist Pokok2u. Terima kasih. :-)



Share

31 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi memasukkan blog kakcik dalam senarai. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kakcik. Terima kasih sudi join segmen saya.

      Delete
  2. terima kasih, blog yangbaik masuk dalam senarai :)

    ReplyDelete
  3. selamat pagi
    singgah kejap :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih..ada blog saya di ctu,..saya akan buat perkara yg sama juga..nnt senang nak dtg cni sll... tq yew.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nak masukan blog saya dalam bloglist akak.

      Delete
  5. TQ!=) Ada tag kamu.. http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-short-segmen-by-amer-amirah.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih..;D

    jom tengok sini anda ditag..semoga perkenalan kita makin rapat..in shaa ALLAH

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  7. akak takde pun huhuhui...

    takpe akak sejak tukar google tuh ntah akak sndiri tak paham... meh akak bg ek akak nyer add

    http://misshamakeupstore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Moga ukhuwah terus terjalin.

    ReplyDelete
  9. thanks sebab senaraikan blog akak......:D

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada mereka semua..lepas ni bolehlah puas berjalan2..hehehe

    ReplyDelete
  11. thanks.. yeay saya tersenarai. nanti boleh la jenjalan sini. datang selalu ye ke blog saya.

    ReplyDelete
  12. wahh...TQ blog akak pun masuk dlm blog list tu:)

    ReplyDelete
  13. tq so much masukkan blog KA dlm list ye

    ReplyDelete
  14. salam
    Lama ta tak masuk sini
    Pekabar pmdr

    ReplyDelete
  15. tq masukkan blog akak ;)

    ReplyDelete
  16. salam dikk
    akak x der yeeeeeeeeeee huhuh ;)

    ReplyDelete
  17. Kakpb dah masuk list blog pokok manggis tau..

    ReplyDelete
  18. mekaseh snaraikan sy dlm bloglist ^^,
    sy pn dh msokkn blog ni dlm bloglist sy :))

    ReplyDelete
  19. datang sini lagi. jenguk tengok pokok manggis tu ada buah tak? kalau ada buah dah masak ke belum. sebab nak makan buah manggis le.. kikikik..

    ReplyDelete
  20. Assalam,

    Sekarang kat mana musim manggis? Nak balik kampunglah cari manggis...peace

    ReplyDelete
  21. wahh untngg laaaa bloglist2 tu smua hihihi
    awk anwy SELAMAT TAHUN BARU ;))

    ReplyDelete
  22. waaa..nmpak blog akk disitu..hehe.. akk pun tak sempat buat bloglist lg.. T_T

    *akk dah click2 yng ada disini..tQ juga tlng click2 jgk ya.. :)

    ReplyDelete
  23. akak ada masukkan blog ni kat blog bloglist akak..nice blog :)

    ReplyDelete
  24. ternampak blog saya di sini, tqvm..nanti saya exchange link

    ReplyDelete
  25. terimakasih cik manggis sudi masukan blog akk dlm senarai blog cik manggis.blog cik manggis pun ada dlm senarai bloglist akk.

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan