Dapat Cek Keempat Dari Nuffnang

2016-12-28

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Wordless Wednesday-Dapat Cek Keempat Dari Nuffnang. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen. Saya buat entri ni bolehlah mengurangkan aktiviti menulis dalam blog hari ini.

Dapat Cek Keempat Dari Nuffnang
Dapat Cek Keempat Dari Nuffnang
Alhamdulillah ini kali keempat. Tak pasti lagi lepas ni ada lagi tak hasil dari buat duit dengan Nuffnang. Harap dapat lagi. Bagi yang berminat nak dapat hasil dengan nuffnang. Kena rajinkan diri anda untuk buat entri baru.

Kenapa saya cakap macam tu? Nanti ada masa saya cerita lagi.
Bagi yang tak ada idea nak mengarang atau pun tak ada modal nak buat entri baru. Anda boleh belajar dari Panduan Menulis Dapat Duit (klik sini).

Selamat berjaya kawan-kawan. Jom buat duit dengan blog!

Share

14 comments:

  1. Alhamdulillah... kira macam dapat bonuslah utk akhir tahun kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Kiranya macam tu lah sikit-sikit. Duit hasil dengan nuffnang.

      Delete
  2. Duit nuffnang saya tak pernah lagi check out...
    Hihihi, rasa sayang pun ada nak keluarkan duit tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah banyak. Ada baiknya keluarkan dulu. Lepas tu simpan dalam bank kalau sayang. Takut nanti lama-lama jadi lain pula dengan akaun tu. Nanti boleh simpan balik dalam akaun nuffnang bila dah dapat cpuv atau iklan berbayar yang baru.

      Delete
  3. Replies
    1. Best bila dapat cek macam ni selalu. Alhamdulillah rezeki hujung tahun.

      Delete
  4. alhamdulillah, tahniah. dah ke4 ya? bestnya! nak belajar jgak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea yang ke-4. Boleh belajar akak. Insyallah boleh dapat lebih lagi jika rajin berusaha.

      Delete
  5. Allhamdulillah... rezeki Allah Ya Razzaq.... teruskan berusaha tau... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak. Selamat berusaha juga.

      Delete
  6. wahhhh best tu nak2 hjg thn byk guna duit kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best dapat hasil macam ni. Harap dapat lagi lepas ni. Kena rajin berusaha lagi.

      Delete
  7. Masyuk... dalam setahun boleh dapat 4 cek tu, dah kira hebat juga... Apa pun, tahniah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Boleh tampung belanja sikit-sikit. Terima kasih.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan