9 Gambar Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap

2016-10-12

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Wordless Wednesday- 9 Gambar Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap . Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen. Saya buat entri ni bolehlah mengurangkan aktiviti menulis dalam blog hari ini.
Aeril Zafrel dan Ummi Nazeera Pelakon Utama Patahnya Sebelah Sayap
Aeril Zafrel dan Ummi Nazeera Pelakon Utama Patahnya Sebelah Sayap 
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap
Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap

Sumber Gambar Ummi Nazeera : Facebook 
Kongsikan juga entri 9 Gambar Ummi Nazeera Pelakon Patahnya Sebelah Sayap dengan rakan-rakan facebook anda. Terima kasih.
P/S: Dapatkan Rahsia Cara Mudah Cari Income Dengan Instagram (klik sini)
Share

27 comments:

  1. comel gak umie nazira ni.... tak sempat lg nak tgk citer ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa boleh tengok akak. Ramai yang cakap menarik cerita ni.

      Delete
  2. Hero dia Rosham Noor ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak akak. Itu sifu dia dulu. Hero cerita ni Aeril Zafrel abang muka ketat.

      Delete
    2. huhu mmg muka ketat pun

      Delete
    3. haha...mak minat rosyam nor ye??

      Delete
    4. hihi...minatlah jugak.... maklumlah zaman Rosyam Nor hero, tu zaman mak haha....

      Delete
    5. Yea ker. Kalau Rosyam Nor baca mesti dia terharu nak jumpa peminat dia.

      Delete
  3. Menarik ke drama ini? Macam ramai yang bercerita tentangnya tapi kakcik belum berkesempatan menonton walaupun satu episod... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik juga akak. Ada masa boleh tengok.

      Delete
  4. Sayangnya kakak tak pernah menonton cerita ini.
    Ramai yg kata ceritanya ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada saya ceritanya menarik. Ramai yang kata watak yang mereka bawa semuanya berkesan. Setiap watak ada peranan masing-masing, itu buat ceritanya seronok untuk ditonton.

      Delete
  5. saya tak tengok pula citer ni. tapi khabarnya ramai penonton

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa. Ada masa akak boleh tengok. Ramai juga peminat cerita ni. Semuanya review yang bagus. Tapi biasalah, mesti ada juga yang tak suka. Bukan semua cerita orang kita suka. Ada yang suka, ada yang tak suka.

      Delete
  6. dia sgt manis sejak betudung... n bakat lakonan dia pun best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua wanita cantik dan manis bila bertudung.

      Delete
  7. saya layan semua episod cerita nie. bessttt lakonan Ummi Nazeera ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Carita patahnya sebelah sayap ni memang ramai peminat.

      Delete
  8. Tak tengok sangat drama nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok jika berminat nak tahu cerita dia Izni. Menarik juga cerita patahnya seblah sayap ni.

      Delete
    2. drama ni diambil dr drama korea tau Izni...sy xtgk jgk drama ni tp sy tgk yg korea punya..sedih sgt citer dy tau...dianaya sungguh..

      nilai ksh syg seorang ibu sgt besar ditonjolkan dlm drama nih...sedih sgt..

      Delete
    3. Betul tu. Ada banyak juga part sedih bila tengok cerita ni. Boleh dijadikan pengajaran dalam kehidupan. Bukan apa yang kita suka, akan baik selamanya. Dan begitu juga sebaliknya.

      Delete
  9. sejak betudung ni nampak makin ayu kan...sopan je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Baguslah jika ummi nazeera bertudung.

      Delete
  10. smpi sekarang sy masih x leh move on dgn lakonan mantap dia dlm drama nur kasih ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai ummi nazeera ni bawa watak dalam cerita ni. Ramai yang suka.

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan