Nuffnang Berwajah Baru

2014-06-26

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Nuffnang Berwajah Baru. Malam tadi baru saya perasan bila login dalam nuffnang. Rupanya Nuffnang berwajah baru. Lagi cantik dan kata orang IT lagi MESRA Pengguna. Tak percaya boleh tengok sendiri yea. Petang semalam rasanya belum berubah lagi. Yang perasan betul login malam tadi Nuffnang sudah berwajah baru. Tahniah kepada pihak nuffnang yang sentiasa memberi kemudahan kepada pengguna dan pelanggang Nuffnang. Nuffnang memang terbaik dan best.

Nuffnang Berwajah Baru, nuffnang
Nuffnang Berwajah Baru
Nuffnang Berwajah Baru Terbaik.
Nuffnang berwajah baru terbaik dan lebih cantik, paparan dalam nuffnang baru lagi baik dari yang sebum ini. Suka saya tengok. Kepada anda yang sudah biasa dengan nuffnang pasti akan perasan dengan perubahan ini. Kepada yang belum menyertai dengan meletakkan iklan-iklan yang boleh mendatangkan pendapatan sampingan kepada blog anda. Anda boleh membuat pendaftaran dengan nuffnang.

Seronok sebenarnya join nuffnang. Setiap iklan yang dibuat akan menghasiklan pendapatan RM0.25 bagi anda yang mempunyai status " Glitterati" . Pandapatan yang berbeza lagi anda akan dapat bila anda dapat CPUV Earning  dari pihak Nuffnang. Yang ini paling digemari bagi mereka-mereka yang buat iklan dengan nuffnang, lagi lama CPUV Earning  Nuffnang melekat dalam blog anda. Lagi banyak hasil pendapatan dengan nuffnang yang akan anda perolehi.

Jika anda nak dapat CPUV Earning dari Nuffnang. Anda boleh baca Tips Nak Dapatkan CPUV Earning  Nuffnang yang saya tulis ini. Insyallah jika anda ikut, peluang nak dapat CPUV Earning Nuffnang agak cerah. Bergantung kepada rezeki anda juga.

Oklah, bagi yang dah sertai dan join untuk buat iklan dengan nuffnang saya ucapkan syabas dan tahniah. Kepada yang belum dan ingin menjana pendapatan tambahan dengan nuffnang. Anda boleh mendaftarkan diri dengan nuffnang disini.

Selamat berusaha kawan-kawan. Nanti hasil iklan dengan nuffnang boleh bagi duit raya kat saya juga. :-)

Share

16 comments:

  1. Replies
    1. Ramai yang suka bila nuffnang berwajah baru.

      Delete
  2. Sebagai cara nak lagi memudahkan client dia ni...
    Apa pun tahniah dari kakak ye Noe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak. Untuk memudahkan pelanggan nuffnang berwajah baru dan lebih menarik lagi.

      Delete
  3. Assalammualaikum...

    mselim3 blom bukak akaun nuffnang .. jap lagi nak tengok lah. Thanks inform pasal hal nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama mselim. Cantik perubahan yang baru ini.

      Delete
  4. kak baru masuk iklan dalam blog. baru belajar walaupun dh lama berblog. memang banyak ilmu dalam PMDR...
    nanti kak datang balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus macam tu akak. Nanti di sampaing berblog dapat jadikan blog sebagai sumber pendapatan sampingan juga.

      Delete
  5. Wah dah berwajah baru Nuff ye.. dah lama akak tak gi jengok Nuff ni :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. wow.. best2... transformasi le nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berubahan nuffnangn kearah yang lebih baik dan memudahkan pengguna nuffnang. :-)

      Delete
  8. wajah baru dengan penambahbaikan dan lebih mesra pengguna kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya itulah tujuan pihak nuffnang. Nak bagi lagi mesra pengguna dan jadi lebih baik DH.

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan