Dapat Duit Poket Dengan Buat Surveys(Soal Selidik)

2013-11-26

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Rasanya setiap hari jika kita berkerja dan masuk pejabat, kita akan buka internetkan? Internet ini dah jadi macam benda penting di pejabat hari ini, pernah tak kadang-kadang. Bila buka PC internet tak ada line. Satu pejabat akan kata, "internat tak dapat la", "ko ada internet?" dan macam-macam lagi.

Saya dapat internet..
Itulah fungsi internet di pejabat,tambahan lagi mereka yang bekerja buat coding? Yea, buat kod. Kira macam kerja Pengaturcara dan ada yang cakap Programmer. Mereka-mereka ini hari-hari kerja tengok coding sahaja.Tak jumpa code terus google di internet. Penting internet kepada mereka.Hahaha..macam terasa pula saya. Siapa suruh kerja macam ini kan. Tak apa,dah ini adalah salah satu sumber rezeki.Kerja jangan tak kerja.

Oklah, saya nak cerita tentang peluang buat duit dari internet . Sebelum ini saya ada cerita cara buat duit poket melalui program jobdirumah. Kali ini nak kongsi cara buat duit dengan Surveys dan hasilnya akan dapat duit. Buat surveys ini kira mudah cakap bahasa,kita jawap soal selidik dan kita akan dapat bayaran. Mudah bukan? 

Yang penting kena ada internet juga, tak ada internet mana boleh buat Surveys  ini. Bayaran yang diberikan ada dalam bentuk RM(Ringgit Malaysia) dan ada juga dalam bentuk USD. Bergantung kepada rezeki Surveys tersebut. Do Surveys, Get Rewards. Buat Surveys dapat ganjaran.

Dapat Duit Poket Dengan Buat Surveys..BEST KAN?


Saya ada letakkan contoh mereka-mereka yang dah berjaya. Jom tambah duit poket dengan buat Surveys . Saya ada kerja nak buat, nanti boleh cerita lagi. Kena rajin tau,tak rajin tak dapat apa-apa jika tak manfaatkan internet yang kita ada sekarang. ;-) Selamat buat surveys. Buat jobdirumah pun berbaloi-baloi untung dia.


Share

15 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu akak, Boleh buat duit poket sambil-sambil buat surveys.

      Delete
  2. Selain rajin, kena faham dan tahu juga..

    ReplyDelete
  3. macam menarik je....:)

    ReplyDelete
  4. Bagus yer info nih

    ReplyDelete
  5. untungg rrrrr., ;-p

    ReplyDelete
  6. dr main facebook lama2, layan survey best gak nih

    ReplyDelete
  7. yelah PM, yg penting kena rajin.. kalau tak rajin mana ada rezeki datang bergolek. tapi kena jugak ada ilmu di dada.. tak boleh pakai redah je.. ajarlah cikda .. :)

    ReplyDelete
  8. ajarlah saya sama...bab ni..saya xreti

    ReplyDelete
  9. jwab svey dapat duit ek.. cmtu.. snang je lah.. internet oh internet.. hehe

    ReplyDelete
  10. klu rajin apa pun boleh kan..

    ReplyDelete
  11. menarik ni...boleh tambah lg bonus+ nuffnang..hehehe

    ReplyDelete
  12. pernah jugak buat survey ni tapi bukan melalui internet, kita kena pergi ke tempat mereka untuk buat survey

    ReplyDelete
  13. menarik je...tp xberapa paham sgt bila gi kt website dia...






































    ReplyDelete
  14. dah lama tak cuba yang panelplace tu.

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan