Nuffnang Error

2012-11-09

Assalamualaikum.

Malam ni saya buka Nuffnang saya, saja nak buka tengok takut-takut ada peningkatan dalam earnings saya. Bila buka page ni


Lepas tu masukkan email dan password.


Saya tak dapat masuk dalalm page biasa yang saya dan kita yang join Nuffnang ni. Balik-balik Nuffnang  keluar error. 
Nuffnang Error
Saya tak pasti saya seorang sahaja yang mengalami masalah ni, atau rakan-rakan Nuffnang pun mengalami masalah yang sama juga. Saya harapkan masalah ini dapat di atasi dengan sebaiknya. Nuffnang  hebat untuk selesaikan masalah sebegini. Masalah database error yang dihadapi ini mungkin disebabkan sedikit kesilapan teknikel. Semoga masalah ni dapat di selesaikan. Saya suka Nuffnang :-)
Kawan-kawan pun error macam saya juga atau tidak?




Share

25 comments:

  1. samala kita,, tak leh bukak,,

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yea.. Saya pun sama..nuffnang masih error

      Delete
    2. nuffnang dah tak ada error.

      Delete
  3. malas la sy ngan nuff ni...BE x pernah2 dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita.. Belum ada rezeki lagi.. Sabar menanti.. nuffnang dah tak ada error.

      Delete
  4. jarang sangat bukak nuffnang. nanti cuba tanya2kan kawan ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. nuffnang dah tak ada error.

      Delete
  5. blog sy xde nuffnang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa tak ada.. Jika nak cuba.. Boleh daftar.. :-)

      Delete
  6. dah berzaman kot tak buka nuffnang ni..

    ReplyDelete
  7. samalah sy.... adeh upgrade system kot :)

    ReplyDelete
  8. igtkan kite sorang aje..
    awak.. kite pun sama la..
    haah, depa upgrade kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua kene la ni yea.. nuffnang dah tak ada error.

      Delete
  9. Follow, harap follow balik :) Nak jadi follower yang ke200 ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. terima kasih.. Aimi Dyna

      Delete
    2. Aimi Dyna tak follow pun.. Tersalah taip kot kata dah follow.. Baru sy perasan..

      Delete
  10. Assalam, nuffnang dah ok dah kor sekarang nie.. hehhe... mungkin serve down atau dia tengah maintence...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuffnang dah tak ada error.. Terbaik la nuffnang ..

      Delete
  11. pernah jadi macam ni.. kkadang risau gak.huhu tapi esk tu dah boleh buka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu error juga yea Nuffnang ni.. Tapi tak apa kan.. cepat di baiki.. :-)

      Delete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan