Contest SEO Eridy

2013-12-05

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
CONTEST SEO ERIDY. Hari ini saya nak menyertai Contest SEO Eridy yang dianjurkan oleh blog Eridy.com. Pertama kali join Contest SEO  macam ini, nak cuba teknik dan tips-tips SEO yang ada. Mana tahu boleh menang contest seo kali ini. Menarik contest seo eridy, masa inilah nak cuba tahap kemampuan SEO yang ada diblog kita, saya pun baru dengan SEO ini. Nak belajar dari mereka-mereka yang pakar tentang SEO ini. Jom sama-sama kita memeriahkan contest seo eridy kawan-kawan.

Contest SEO Eridy, Duit Contest SEO Eridy, duit seo, seo contest,
Siapa nak duit Contest SEO Eridy..
Contest seo eridy menawarkan hadiah yang cukup lumayan juga. RM 500 disediakan kepada pemenang-pemenang yang berjaya di dalam contest seo eridy. Berikut adalah senarai hadiah yang akan diberikan kepada pemenang:

Tempat pertama : RM200 untuk seorang
Tempat kedua : RM 100 untuk seorang
Tempat ketiga : RM 80 untuk seorang
Saguhati : RM 20 untuk enam orang.

Menarik bukan contest seo eridy ini. Jika dapat tempat pertama contest seo ini dapat RM200. Boleh buat bekal dengan duit sebanyak tu. Terima kasih diucapkan kepada penganjur contest seo eridy yang berasal dari Negeri Sabah.

Bagi contest seo ini akan diadili dengan keyword "Contest SEO Eridy" yang berada pada kedudukan pertama dalam laman web Google.com menggunakan private browsing. Entri boleh ditulis mengikut kreativiti penulis blog sendiri. Mudah bukan nak join. Mari kita join ramai-ramai contest seo eridy.

Tarikh pendaftaran contest seo eridy bermula pada hari ini sehingga 11 December 2013. Selepas tarikh tersebut pendaftaran contest seo ini akan ditutup dan bermulanya contest  pada 12 December 2013 sehingga 30 December 2103. Semasa tarikh tersebut bolehlah digunakan untuk menaikan keyword "Contest SEO Eridy" diblog masing-masing. Keputusan pemenang selepas tarikh tersebut akan diberitahu oleh penganjur. Masa tarikh tersebut mesti ramai yang tunggu keputusannya. Kita akan tengok siapa yang berjaya nanti berada pada kedudukan pertama google.com dengan keyword contest seo eridy.

Contest SEO Eridy ini sesuai untuk mengasah bakat blogger dalam dunia SEO blog. Ia juga sesuai untuk mereka-mereka yang nak belajar teknik dan tips-tips dalam SEO blog. Ini kerana jika teknik SEO sesebuah blog itu mantap dan baik. Maka mudah blog tersebut akan berada pada kedudukan pertama dalam enjin carian Google, Yahoo, Bing, MSN dan sebagainya. Jika teknik SEO ini bagus,semestinya trafik yang akan diperolehi oleh blog tersebut juga akan sentiasa meningkat dan konsisten.

Bagi mereka-mereka yang dah lama dengan SEO, inilah masanya nak mencuba dan mempraktikkan teknik SEO mereka. Bagi yang dah beli buku dan yang dah menyertai kursus seo dan blog. Inilah masanya untuk membuka balik buku-buku dan ilmu yang ada didada bagi memenangi contest seo eridy ini. Pastinya juga ramai yang dah menyertai seminar,bengkel mahupun kelas-kelas yang dianjurkan oleh mereka-mereka yang pakar dalam bidang SEO di Malaysia. Serlahkan bakat anda didalam contest seo eridy ini.

Ramai dah yang join contest seo eridy ini. Semuanya hebat-hebat, antara mereka ialah umikasum, hanifidrus, titan, hasrulhassan, sufferedge, saimi dan ramai lagi. Jika nak tengok boleh ke blog Eridy.com. Sama-sama kita join dan memeriahkan contest seo ini sambil membantu menaikan nama blog kita dan blog eridy.com juga. Mana tahu boleh jadi pemenang pertama dan dapat RM200 tersebut. Selamat maju jaya kepada semua peserta contest seo eridy.

Share

40 comments:

  1. Replies
    1. Cubalah join Contest SEO Eridy ini juga. Mana tahu boleh jadi juara Nur.

      Delete
  2. selamat berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Knor. Jom join Contest SEO Eridy juga Knor.

      Delete
  3. wow... semoga berjaya yer.... -santaileeza-

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Jom join ramai-ramai. bagi meriah Contest SEO Eridy ini.

      Delete
  4. Mogga brjaya ..tmpt pertama tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih zila. Boleh join Contest SEO Eridy juga, penyertaan masih dibuka.

      Delete
  5. Kalau dapat RM200/- berbaloi juga ni.
    Selamat maju jaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kakak. Cuba jaya sahaja ini. Nak memeriahkan suasana Contest SEO Eridy. Akak boleh join juga contest ini. Mana tahu ada rezeki.

      Delete
  6. selamat maju jaya bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Selamat maju jaya juga untuk Contest SEO Eridy ini II.

      Delete
  7. mg berhasil..akak bab seo ni...xreti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba-cuba kakak izan. Saya pun cuba jaya sahaja untuk Contest SEO Eridy ini.

      Delete
  8. mmm... teman tak pandai bab SEO... kalau CEO tu, teman boleh la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hampir sama tu. Beza sikit-sikit sahaja. Boleh cuba Contest SEO Eridy ini Izni. Nanti boleh tahu apa itu SEO.

      Delete
  9. good luck bro, page ke berapa skrg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih admin. Jauh juga lagi. Kena belajar juga lagi nak berada kat page pertama google.com ini. Meriah Contest SEO Eridy ini. Admin dah page ke berapa dah?

      Delete
  10. tunggu cerita selanjutnya..kak tak reti bab SEO nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh belajar daripada Contest SEO Eridy akak. Nanti insyallah akan tahu tentang SEO ini. Saya pun masih belajar SEO..

      Delete
  11. hebat2 peserta contest ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang dah join Contest SEO Eridy ini. Semuanya hebat-hebat. pendidik2u pun hebat juga.

      Delete
  12. Replies
    1. Terima kasih. Ratu boleh join juga Contest SEO Eridy ini. Mana tahu ada rezeki nak menang hadiah.

      Delete
  13. Semoga berjaya ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih siti. Boleh join juga Contest SEO Eridy ini.

      Delete
  14. Replies
    1. Terima kasih bro eyriqazz. Selamat maju jaya juga untuk bro bagi Contest SEO Eridy ini.

      Delete
  15. Semoga berjaya dalam contest ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Abdul Halim. Semoga berjaya juga untuk Contest SEO Eridy ini.

      Delete
  16. moga berjaya.akk xpandai bab SEO ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak. Saya pun cuba-cuba sahaja Contest SEO Eridy ini. Bagi memeriahkan suasana blogger di tanah air.

      Delete
  17. Assalam. BW dari Contest SEO Eridy..:) Semoga Berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Semoga berjaya juga buat mashe dalan contest seo eridy ini.

      Delete
  18. pastinya mereka yang menyertainya hebat2 dari segi seo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada yang hebat-hebat dalam Seo menyertainya. Tapi tak apa.boleh cuba untuk belajar dalam contest seo eridy ini.

      Delete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. assalam :) liniey pun join jgk..skdr mncuba nasib..jemput masuk my blog ..hihi

    ReplyDelete
  21. Semoga berjaya.. Rezeki masing-masing ada...

    ReplyDelete
  22. Semoga sukses....Lam kenal and salam blogger!

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan