My Dream Getaway Contest Anjuran PETRONAS

2013-08-20

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Salam Syawal saya ucapkan kepada semua rakan-rakan Muslim. Semoga Ramadhan yang berlalu memberi Rahmat kepada kita semua.

Hari ini saya nak berkongsi peluang mendapat Duit Raya atau pun Duit Merdeka yang di anjurkan oleh syarikat PETRONAS negara kita. Nama peraduan ini My Dream Getaway Contes anjuran PETRONAS lebih daripada 1,000 hadiah besar-besar yang berjumlah RM1,500,000 untuk dimenangi. Peraduan ini bermul dari 8 June sehingga 31 August 2013.Hadiahnya agak lumayan untuk dimenangi. Berikut adalah antara hadiah yang akan diberi kepada pemenang yang bertuah:-

My Dream Getaway Contest PETRONAS
My Dream Getaway Contest PETRONAS


1) Grand Prize x 5
Holiday Voucher worth RM35,000 + RM20,000 cash + Nikon DSLR camera worth RM5,000 + Gift Card worth RM3,000 + Mesra reward points worth RM15,000

2) Second Prize x 5
Holiday Voucher worth RM30,000 + RM15,000 cash + Nikon DSLR camera worth RM5,000 + Gift Card worth RM3,000 + Mesra reward points worth RM10,000

3) Third Prize x 5
Holiday Voucher worth RM25,000 + RM10,000 cash + Nikon DSLR camera worth RM5,000 + Gift Card worth RM3,000 + Mesra reward points worth RM8,000

4) Consolation Prizes x 700
Air Asia Voucher worth RM1,000 x 100 / Samsung camera worth RM1,000 x 100 / Gift Card worth RM500 x 200 / Mesra reward points worth RM200 x 300

5)Monthly Prizes x 300
(only for Mesra Card Members)
Air Asia Voucher worth RM500 x 100
*100 prizes up for grabs each month during contest period

LUMAYAN HADIAH-HADIAH tersebutkan.

Bagi saya kita kena sertai My Dream Getaway Contest yang di anjurkan PETRONAS ini. Ini adalah antara tanda TERIMA KASIH DARI PETRONAS kepada semua rakyat Malaysia yang dah banyak menolong mereka dan negara.

Untuk mengetahui macam mana nak menyertai dan  syarat-syarat peraduan ini,saya sertakan link yang kawan-kawan boleh lawati.

1) www.mymesra.com.my

2) FB PETRONAS BRANDS

Nak tahu lebih terperinci tentang peraduan ini,kawan-kawan boleh cari kat link di atas ini atau boleh guna khidmat en.google kita. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kepada semua rakan-rakan blogger. Perkongsian mendapat duit raya ini saya kongsikan kepada kawan-kawan yang tak sempat dapat duit raya dari saya pada tahun ini. Yang dah dapat pun masih boleh sertai juga. Ada yang dapat duit Raya dari saya ker?

Share

9 comments:

  1. perkongsian menarik... boleh cuba sekarang :)

    ReplyDelete
  2. muga cik manggis berjaya mendapat salah satu hadiah yg di tawarkan..

    ReplyDelete
  3. pergh..hadiah dia lumayan betul.. mak aih.. siap ada kamera dslr lagi tu.

    ReplyDelete
  4. hadiah lumayan betul..kena join nih..saya nak samsung camera..:)

    ReplyDelete
  5. erm rasa ta nak join gak lau ada kelapangan

    ReplyDelete
  6. tengok hadiah memang rasa nak join tapi.......sudahnya mesti malas nk join.hahaha

    ReplyDelete
  7. kena usha dulu ni...macam menarik...tq berkongsi...:)

    ReplyDelete
  8. untung sabut timbul tuuu.,uhHUuu

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan