Buffering Earnings Pertama sejak Bersama Nuffnang

2013-05-14

Assalamualikum dan Salam Sejahtera.

Apa khabar kawan-kawan. Saya harap semuanya sihat. Hari ini saya nak bercerita sedikit pengalaman Buffering Earnings pertama sejak Bersama Nuffnang. Pengalaman pertama, rasa teruja juga mula-mula diberi penghormatan oleh Nuffnang untuk menerima Buffering Earnings dari mereka.Tak sangka pula dapat Buffering Earnings ini. Terima kasih kepada Nuffnang kerana memberi penghormatan kepada blog saya. Buffering Earnings ini juga di kenali sebagai CPUV( Cost-per-unique-visit ) Campaign.

Buffering Earnings pertama Nuffnang, CPUV Campaign, Buffering Earnings,
Buffering Earnings Pertama Nuffnang

Alhamdulillah rezeki Buffering Earnings pertama ini menjadi pembuka semangat kepada saya untuk terus bersama  Nuffnang. Walaupun tak banyak kira saya berterima kasih juga kepada Nuffnang kerana Buffering Earnings ini. Harap-harap akan masuk lagi Buffering Earnings daripada Nuffnang dalam blog Pokok Manggis Depan Rumah ini.

Buffering Earnings saya ini kira kecil la jika nak dibandingkan dengan mereka-mereka yang dah berjaya bersama Nuffnang ini. Banyak lagi kena belajar dan berusaha jika nak berjaya macam otai-otai Nuffnang yang dah berjaya mencipta nama dalam dunia online ini. Saya mula mengenali Nuffnang ini melalui blog Hutan Kabut. Terima kasih kepada pemilik blog ini kerana mamberi pengenalan kepada saya tentang dunia online Nuffnang. Jom terjah blog Hutan Kabut.

Macam mana nak bagi Buffering Earnings selalu masuk dalam blog kita yea? Boleh berkongsi tips disini.

Share

28 comments:

  1. tahniah! yg penting trafik blog kena mantap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Kena jaga trafik blog yea.

      Delete
  2. tahniah dpt earning...teruskan berblog dgn semangatnyer yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea. Terima kasih ummuaidan. Semangat dengan Nuffnang yea.

      Delete
  3. tahniah.. pembakar semangat untuk terus berbloging ni.. aiza tak pernah dapat CPUV lagi setakat ni.. :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... kira rezeki pertamalah ye..

    ReplyDelete
  5. nanti saya belajar dari pokok manggis pulak ya..:D))

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah :)

    ReplyDelete
  7. tahniah..rezeki masuk alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. tahniah.. rezeki tuu.. =)

    ReplyDelete
  9. alhamdhulillah..tahniah..rezeki tu..

    ReplyDelete
  10. yeah.. dah boleh open table dah tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. Apapun tahniah, dan mudah-mudahan ada lg BE baru muncul kat blog ni ye :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah...rezeki ber blog...:)

    ReplyDelete
  13. tahniah MQ .. rejeki nie .
    saya dah lama x buka nuff ;)

    ReplyDelete
  14. wahh dah dapat BE lah pulakk...
    siap promote hutan kabut laie..hahaha

    ReplyDelete
  15. ehem.. lebih kurang sama ja kita.. baru dapat be itu pun nak beli coki-coki xlepas lagi

    ReplyDelete
  16. tahniah...jaga betul2 BE tue...nti dia merajuk plak..

    ReplyDelete
  17. tahniah tau.. cikda tumpang bangga jugak..hihihi..

    ReplyDelete
  18. Tahniah.. kira ok la tu kan.

    ReplyDelete
  19. saya pun dapat women march tapi nilai dia sen2 ....pelik datang dari mana...apapun rezeki gak tu....erm ada yg ckp kena rajin update survey la,kena maintain trafik la.tah la.tahun ni jarang dapat CPUV/BE...

    ReplyDelete
  20. tahniah..
    salam kenal dr m3h..
    done follow
    http://mama3heroo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. tahniah..insyaAllah, kalau dah pernah lekat BE ni sekali, insyaAllah akan datang pun akan lekat lagi.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih komen di sini.
PS: Diharap dapat menjaga tatasusila semasa memberi komen.
**Jangan tinggalkan link atau URL diruangan komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Pokok Manggis Depan Rumah
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah| Oh Panduan